وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تعداد قربانیان کرونا در جهان از ۸۰ هزار نفر فراتر رفت

آخرین آمار‌ها حاکی از آن است تعداد مبتلایان به کرونا در جهان به بیش از یک میلیون و ۴۱۱ هزار نفر رسیده و قربانیان کرونا نیز بیش از ۸۱ هزار نفر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  روز سه‌شنبه تعداد قربانیان ویروس کرونا از مرز ۸۰ هزار نفر عبور کرد و به بیش از ۸۱ هزار نفر رسید.

 

از سوی دیگر، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان همچنان در حال افزایش بوده و به بیش از یک میلیون و ۴۱۱ هزار نفر رسیده است.

 

آمریکا با بیش از ۳۸۶ هزار مبتلا به کرونا بیشترین تعداد مبتلا به این ویروس را در سطح جهان دارد. همچنین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا به بیش از ۱۲ هزار نفر رسیده است.

 

کمبود تجهیزات حفاظتی و ماسک برای پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌های آمریکا به یکی از معضلات اصلی این کشور تبدیل شده و فرمانداران ایالت‌های مختلف آمریکا از دولت مرکزی به دلیل خالی بودن انبار استراتژیک ملی از تجهیزات حفاظتی انتقاد کرده‌اند.

 

 

بعد از آمریکا، اسپانیا با بیش از ۱۴۰ هزار مبتلا به کرونا دومین کشور از لحاظ تعداد مبتلایان به این ویروس به شمار می‌آید. تعداد قربانیان کرونا در این کشور نیز aحدود ۱۳ هزار و ۹۰۰ نفر است.

 

ایتالیا با بیش از ۱۳۵ هزار مبتلا به کرونا، در جایگاه سوم از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا قرار دارد. قربانیان کرونا در این کشور نیز بیش از ۱۷ هزار نفر هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار