پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

هیل:بیمارستان‌های آمریکا با کمبود تجهیزات حفاظت فردی مواجه هستند

در حالی که بیش از یک سال از شیوع ویروس کرونا در آمریکا می‌گذرد، بسیاری از بیمارستان‌های این کشور همچنان با کمبود تجهیزات حفاظت فردی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر بیمارستان‌های سراسر آمریکا یکشنبه هشدار داده‌اند که با کمبود تجهیزات حفاظت فردی و دیگر کالاهای پزشکی مواجه بوده و موجودی این کالاها در بیمارستان‌ها به کمترین میزان خود رسیده است.

پایگاه خبری هیل با انتشار این خبر اضافه کرد: «تحلیل اطلاعات درباره نرخ استفاده از تجهیزات حفاظت فردی و دیگر کالاها نشان می‌دهد که استفاده از این تجهیزات به بالاترین میزان خود از زمان آغاز همه‌گیری کروها از سال گذشته رسیده است.»

کاهش تجهیزات حفاظت فردی برای نخستین بار در مارس سال گذشته (فروردین) پدیدار شد که طی آن مقامات ایالت‌های متعدد آمریکا هشدار دادند که تجهیزات کافی برای حفاظت از پرسنل بیمارستانی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا در اختیار ندارند.

در میان یکی از  پر درخواست‌ترین کالاها در بیمارستان‌های آمریکا، آب استریل است که در بسیاری از تزریق‌ها از جمله درمان «رمدسیویر» کاربرد دارد. از این دارو برای درمان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا زمانی که به دلیل ابتلا به کرونا در مرکز درمانی «والتر رید» بستری بود، استفاده شده است.

در بسیاری از بیمارستان‌های آمریکا کمبود «پیپت و میکرو پیپت‌ها» که در روند تست ابتلا به کرونا استفاده می‌شوند گزارش شده است.

استفاده از این تجهیز نسبت به ماه می گذشته با افزایش 100 درصدی مواجه شده است.

بیمارستان‌های آمریکا گزارش داده‌اند که پیدا کردن این تجهیز از ماه ژانویه بسیار سخت شده و میانگین تحویل پیپت‌ها از زمان سفارش گذاری از چند روز به حدود یک ماه افزایش یافته است.

 

 

این در حالی است که  طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دست‌کم سه هزار و ۴۱۷ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۴۸۴ هزار و ۱۶۷ نفر افزایش یافت.

در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، برآورد شد که ظرف چهار هفته آینده دست‌کم ۹۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

روز دوشنبه هفته گذشته، بایدن در مصاحبه با «نیوزویک» تأکید کرد که وضع مدیریت شیوع ویروس کرونا در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» وخیم‌تر از چیزی بود که گمان می‌رفت.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار