شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

ثبت رکورد بدترین عملکرد اقتصادی فرانسه در ۷۰ سال گذشته

ثبت رکورد بدترین عملکرد اقتصادی فرانسه در ۷۰ سال گذشته بانک مرکزی فرانسه اعلام کرد در سه ماهه نخست سال جاری تولید ناخالص داخلی این کشور به خاطر شیوع کرونا ۶ درصد کاهش داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  بانک مرکزی فرانسه اعلام کرد به دلیل تبعات ناشی از شیوع ویروس کرونا، در سه ماه نخست سال جاری تولید ناخالص داخلی این کشور ۶ درصد افت کرده است.

 

بنا به اعلام این بانک، این افت اقتصادی فرانسه بدترین عملکرد اقتصاد این کشور از سال ۱۹۴۵ تا کنون به شمار می‌رود.

 

بانک مرکزی فرانسه همچنین اعلام کرد در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۹ هم اقتصاد این کشور ۰.۱ درصد رشد منفی داشته بود که با توجه به رشد منفی ۶ درصدی در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰، و دو دوره متوالی منفی شدن رشد اقتصادی، اقتصاد فرانسه از نظر فنی عملا وارد رکود شده است.

 

بر اساس آخرین آمار‌ها تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه از مرز ۷۳ هزار نفر عبور کرده و تعداد مرگ و میر ناشی از شیوع این ویروس در این کشور اروپایی هم به نزدیک ۹ هزار نفر رسیده است.

 

اعمال محدودیت‌های شدید اجتماعی که به تعطیلی بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی در کشور‌های مختلف جهان منجر شده، حالا در حال نشان دادن تأثیرات خود بر شاخص‌های کلان اقتصادی کشور‌ها است.

 

در عین حال، کمیسیون اروپایی به وزرای اقتصاد کشور‌های حوزه یورو هشدار داده است که ممکن است به خاطر شیوع ویروس کرونا شاهد افت ۱۰ درصد اقتصاد کشور‌های این حوزه باشیم.

 

برونو ل مایر، وزیر اقتصاد فرانسه، هم پیش‌تر با اشاره به این بحران گفته بود که اوضاع بدتر از آن چیزی خواهد بود که این کشور در زمان بحران رکود بزرگ اقتصادی سال ۲۰۰۹ تجربه کرده است.

فرانسه از روز ۱۷ مارس با هدف کنترل شیوع ویروس کرونا عملا محدودیت‌های شدید اجتماعی اعمال کرده که البته این محدودیت‌ها در شهر پاریس بیشتر ازدیگر مناطق فرانسه است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار