تشریح جزئیات پرداخت وام به بنگاه‎های اقتصادی-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

تشریح جزئیات پرداخت وام به بنگاه‎های اقتصادی

معاون رئیس جمهور به جزئیات پرداخت تسهیلات به بنگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ملاک حفظ اشتغال کارگران است و به ازای هر کارگر ۱۲ یا ۱۶ میلیون تومان پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۲۳


به گزارش راهبرد معاصر، محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به شرایط بنگاه‌ها برای دریافت تسهیلات، اظهارداشت: تصمیم گرفته شد ملاک کارگر باشد. شرط استفاده از تسهیلات برای بنگاه‌ها این است که کارگر خود را بیکار نکنند لذا به تعداد و تناسب کارگری که در لیست بیمه ۳ ماه آخر یعنی بهمن و اسفند در بنگاه‌هایی که با الزام دولت تعطیل شدند معادل ۱۶ میلیون تومان پرداخت می‌شود. در بنگاه‌های دسته دوم که به سبب آثار طبیعی و رعایت شرایط بهداشتی بازار را از دست دادند به ازای هر کارگر ۱۲ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

 

 وی به جزئیات هزینه کرد این تسهیلات پرداخت و گفت: در بنگاه‌های دسته اول، ۵۰ درصد و در دسته دوم ۷۰ درصد این تسهیلات باید به دستمزد کارگران اختصاص یابد. شرط این تسهیلات این است که باید به کارگران داده شود.

 

نهاوندیان ادامه داد: همچنین ۵۰ درصد تسهیلات باقیمانده در دسته اول و ۳۰ درصد تسهیلات باقی مانده در دسته دوم برای هزینه ثابت و عملیاتی بنگاه اختصاص می‌یابد. مانند اجاره آب، برق و هزینه‌های جانبی یا مواد اولیه تولید شده و یا فروش نرفته است.

 

وی تاکید کرد: ملاک حفظ اشتغال است و در کنار آن مصالحه بنگاه داری دیده شده است مثلاً اگر در دسته اول بنگاهی ۱۰ کارگر دارد ۱۶۰ میلیون تومان برای این سه ماه دریافت می‌کند./ فارس

ارسال نظر