غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

گفتگو مجدد ظریف و گوترش برای دومین بار ظرف ۲۴ ساعت

دبیرکل سازمان ملل متحد شامگاه یکشنبه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ایران گزارشی از اقدامات و تلاش‌های این سازمان برای تداوم آتش بس در یمن ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد شامگاه یکشنبه (امشب) ۲۴ فررودین ماه در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گزارشی از  اقدامات و تلاش‌های سازمان ملل متحد برای تداوم آتش بس در یمن ارائه کرد.

 

در این گفتگو ظریف نیز ضمن حمایت از تلاش‌های دبیرکل برای برقراری آتش بس در یمن و با بیان اینکه بحران یمن راه حل نظامی ندارد، برقراری آتش بس پایدار را مقدمه‌ای برای آغاز روند سیاسی حل و فصل بحران یمن خواند. 

 

وزیر امور خارجه ایران همچنین با ارائه گزارشی از تلاش‌های دیپلماتیک ایران برای حل بحران سیاسی در افغانستان و پیشبرد روند صلح در این کشور، جزییاتی از تماس های خود با مقامات این کشور محمد اشرف غنی، عبدالله عبدالله و حنیف اتمر ارائه کرد.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد دیشب (شنبه) ۲۳ فروردین ماه نیز در گفتگویی تلفنی در خصوص آخرین تحولات در یمن و نیز تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا علیه کشورمان بحث و تبادل نظر کردند.

 

وزیر خارجه ایران و دبیرکل سازمان ملل اول فروردین ماه سال جاری نیز در تماسی تلفنی درباره تحریم‌های آمریکا به گفتگو پرداخته بودند.دبیرکل سازمان ملل متحد در آن گفتگو ضمن ابراز همدردی و همبستگی با ملت ایران بر لزوم رفع تحریم‌های آمریکا علیه ملت ایران برای مبارزه با کرونا تاکید کرده بود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن قدردانی از مواضع اعلام شده و کمک نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد بر لزوم برچیده شدن تحریم‌های غیر انسانی، ظالمانه، غیرقانونی و یکجانبه آمریکا ضد مردم ایران تاکید کرده بود.

 

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۲ اسفند ماه در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل که رونوشت آن برای روسای سازمان‌های بین‌المللی و وزرای خارجه همه کشورها ارسال شد، بر ضرورت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران برای مقابله با کرونا تأکید کرده بود.

 

 گوترش ۱۵ فروردین ماه نیز طی اظهاراتی از همه طرف ها در یمن دعوت کرده بود که درگیری در یمن را متوقف کرده و دور میز مذاکرات بنشینند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر