قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

احتمال برگزاری نماز جمعه‌ها از این هفته

امام جمعه تبریز گفت: احتمال بازگشایی نماز جمعه از این هفته در برخی استان‌های جنوبی وجود دارد و طبع آن در برخی از شهرهای استان که وضعیت سفید اعلام شوند، نماز جمعه دائر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 13
کد خبر: ۴۰۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در اولین همایش ائمه جمعه سراسر استان آذربایجان شرقی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛ با بیان اینکه هر چند شیوع ویروس کرونا نمازهای جمعه را تعطیل کرده است اما فعالیت روحانیون گسترده‌تر از گذشته در حال انجام است،  اظهار داشت: ائمه جمعه شهرها در راستای تغسیل و تدفین فوتی‌های کرونایی اقدام‌های جهای انجام می‌دهند.

 

امام جمعه تبریز با اشاره به مضاعف شدن فعالیت‌های ائمه جمعه استان اضافه کرد: حضور روحانیت در تشییع جنازه متوفیان کرونا مایه آرامش و اطمینان قلبی خانواده‌های آنهاست چرا که به دلیل پروتکل‌های بهداشتی خانواده‌هایی که عزیزی را از دست می‌دهد اجازه نزدیک شدن به جنازه را ندارند و روحانیون جهادی امور کفن و دفن اموات را بر عهده دارند.

 

حجت الاسلام و المسلمین آل‌هاشم با یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب، توجه و عنایت معظم له به روحانیون تبریز گفت: مدالی بالاتر و ارزشمندتر از این نیست که رهبر معظم انقلاب اقدامات جهادی روحانیون آذربایجان را مورد توجه قرار داده‌اند.

 

امام جمعه تبریز با بیان اینکه احتمال بازگشایی نماز جمعه در استان‌های سفید در هفته‌های آینده وجود دارد، گفت: احتمال بازگشایی نماز جمعه از این هفته در برخی استان‌های جنوبی وجود دارد و طبع آن در برخی از شهرهای استان که وضعیت سفید اعلام شوند، نماز جمعه دائر خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه اصراری برای بازگشایی نماز جمعه نداریم، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سلامتی مردم از هر موضوعی مهم‌تر است.

 

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه قبل از فرمان رهبری و آغاز رزمایش مواسات، نیک های خیر و کارهای خداپسندانه برای دست گیری از آسیب دیدگان از کرونا در حال انجام است، گفت: ۲۵روز قبل ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت در تبریز تشکیل شد تا با کمک های مومنانه در بین خانواده های بی بضاعت و نیازمند و آسیب دیده از ویروس کرونا توزیع شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با بیان اینکه فرمایش رهبر انقلاب ایجاب می‌کند ائمه جمعه سراسر استان پرچمدار رزمایش مواسات باشند، گفت: قرارگاه‌های رزمایش مواسات در شهرستان ها تشکیل شود و فرماندهی این  قرارگاه‌ها باید با ائمه جمعه باشد.

 

وی با بیان اینکه محورهای فعالیت و رزمایش مواسات با محوریت مساجد باشد، گفت: خیران نیک اندیش شهرها هم در این رزمایش نقش آفرین باشند.

 

نماینده ولی فقیه در استان خاطر نشان کرد: شیوه نامه اجرایی رزمایش مواسات، همدلی، کمک مومنانه امروز به ائمه جمعه شهرهای استان ابلاغ می‌شود.

 

در این همایش ائمه جمعه سراسر استان از طریق ویدئو کنفرانس با بیان گزارشی از عملکرد دفاتر ائمه جمعه در دست گیری از نیازمندان و توزیع بسته های کمک معیشتی، نکته نظرات خود پیرامون اجرای هر چه بهتر رزمایش مواسات، همدلی و کمک های مومنانه را بیان کردند.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر