تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است

واکنش پلیس به کلیپ دستکاری نوشابه‌ها

رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان رضوی از شناسایی عامل دستکاری و خوردن نوشابه شیشه‌ای در مشهد که انتشار کلیپ تصویری آن باعث تشویش اذهان عمومی شده بود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ امید نودهی در تشریح خبر فوق، اظهارداشت: در پی انتشار کلیپ تصویری در فضای مجازی با محتوای دستکاری و خوردن نوشابه شیشه‌ای توسط یکی از کارگران حمل و پخش در مشهد که باعث تشویش اذهان عمومی شده بود، دستورات لازم برای پیگیری سریع پرونده صادر شد.

 

وی افزود: با تحقیقات گسترده و اقدامات اطلاعاتی فرد مورد نظر شناسایی و به کلانتری "شفا" مشهد هدایت شد.

 

این مقام انتظامی گفت: متهم که در کلیپ منتشر شده اقدام به خوردن نوشابه و جایگزینی محتوی یک شیشه دیگر داخل شیشه مذکور می‌کند به مراجع قضائی معرفی شد که تحقیقات در این باره برای روشن شدن علت و انگیزه چنین اقدامی از سوی کارگر مذکور ادامه دارد.

 

رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان رضوی تاکیدکرد: یکی از ماموریت‌های مهم پلیس، رصد دقیق فضای مجازی است و در این رابطه با عاملان و افرادی که اقدام به تهدید سلامت و امنیت جامعه ویا انتشار تصاویر در فضای مجازی کرده و با تشویش اذهان عمومی موجب نگرانی شهروندان شوند برابر قانون، برخورد جدی و قاطعانه به عمل خواهد آمد.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار