اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

سیر نزولی ابتلا در استان‌های شمال غرب کشور هنوز شروع نشده است

سیر نزولی ابتلا در استان‌های شمال غرب کشور هنوز شروع نشده است معاون وزیر بهداشت گفت: متأسفانه هنوز در استانهای شمال غربی کشور مانند اردبیل، اذربایجان شرقی و غربی شاهد سیر نزولی ابتلا به بیماری نیستیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت: من امروز برای مردم عزیز کشورم حامل دو خبر هستم که یکی از آنها خوب و دیگری بد محسوب می شود.

 

وی افزود: خبر اول من که خبر خوبی است این است که امروز بعد از حدود یک ماه نرخ فوت شدگان ما بر اثر ابتلا به ویروس کرونا دو رقمی شده و به زیر 100 نفر رسید که این خبر خوبی است و امیدواریم این روند کاهش در موارد فوت ادامه داشته باشد.

 

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: اما در استانهای شمال غربی مثل اردبیل و آذربایجان غربی و شرقی هنوز روند نزولی قابل توجهی در تعداد مبتلایان دیده نشده و هنوز متاسفانه بعضا روند ابتلا به بیماری افزایشی است.

 

حریرچی گفت: ضمن اینکه بیمارستانهای ما کاملا آماده هستند اما روش اصلی مقابله با کرونا فاصله گذاری اجتماعی و کاهش ابتلا است و من از مردم می خواهم به شعار در خانه بمانیم وفادار بوده و به آن عمل کنند.

 

وی تصریح کرد: ما خبرهایی داریم مبنی بر اینکه در برخی از استانها که از 23 فروردین منع تردد به آنها برداشته شده ترددهای غیرضروری افزایش پیدا کرده و این یک اتفاق بد محسوب می شود.

 

معاون وزیر بهداشت گفت: تعطیلی مدارس و دانشگاه ها برای تفریح و مسافرت نبوده و برای قدم زدن در کوچه و خیابان نیست بلکه برای آن است که همه در خانه بمانیم و کمک کنیم به از بین رفتن این ویروس منحوس.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار