نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

اعلام وضعیت اضطراری در سراسر ژاپن

ژاپن در پایان ماه جاری میلادی یک هفته تعطیلات طلایی خواهد داشت و مسوولان در تلاشند با استفاده از این فرصت تا حد امکان شیوع بیماری را مهار کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 16
کد خبر: ۴۰۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، به دستور «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن در سراسر این کشور به دلیل شیوع ویروس مرگبار کرونا، وضعیت اضطراری ملی اعلام شده است.

 

 تلویزیون ژاپن و دیگر رسانه‌های این کشور عصر پنجشنبه گزارش کردند که از این پس نه فقط برای چند منطقه قبلی بلکه وضعیت اضطراری برای کلیه ۴۷ منطقه در سراسر کشور در نظر گرفته شده است.

 

با این حساب وضعیت اضطراری برای پیشگیری از شیوع گسترده‌تر ویروس کرونا در ژاپن حالا ۱۲۶ میلیون نفر از مردم این کشور را شامل می‌شود.

 

همزمان دولت اعلام کرده است که برای کمک به مردم به هر یک از شهروندان ژاپن ۹۳۰ دلار پرداخت خواهد شد.

 

ژاپن پیش از این هم با خطر رکود اقتصادی مواجه بود و اعلام وضعیت اضطراری ملی می‌تواند این روند را تسریع کند.

 

با این وصف زمانی که برای توکیو وهفت منطقه دیگر در ژاپن وضعیت اضطراری در نظر گرفته شد، بسیاری از فرمانداری‌های مناطق دیگر خواستار اقدامی مشابه برای خود شدند.

 

ژاپن در پایان ماه جاری میلادی یک هفته تعطیلات طلایی خواهد داشت و مسوولان در تلاشند با استفاده از این فرصت تا حد امکان شیوع بیماری را مهار کنند.

 

دولت ژاپن خواسته است مردم نزدیک به ۸۰ درصد از ارتباطات فردی را کاهش دهند، فاصله اجتماعی را مراعات کنند و تردد‌ها نیز کمتر شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار