ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

اعلام وضعیت اضطراری در سراسر ژاپن

اعلام وضعیت اضطراری در سراسر ژاپن ژاپن در پایان ماه جاری میلادی یک هفته تعطیلات طلایی خواهد داشت و مسوولان در تلاشند با استفاده از این فرصت تا حد امکان شیوع بیماری را مهار کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 16
کد خبر: ۴۰۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، به دستور «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن در سراسر این کشور به دلیل شیوع ویروس مرگبار کرونا، وضعیت اضطراری ملی اعلام شده است.

 

 تلویزیون ژاپن و دیگر رسانه‌های این کشور عصر پنجشنبه گزارش کردند که از این پس نه فقط برای چند منطقه قبلی بلکه وضعیت اضطراری برای کلیه ۴۷ منطقه در سراسر کشور در نظر گرفته شده است.

 

با این حساب وضعیت اضطراری برای پیشگیری از شیوع گسترده‌تر ویروس کرونا در ژاپن حالا ۱۲۶ میلیون نفر از مردم این کشور را شامل می‌شود.

 

همزمان دولت اعلام کرده است که برای کمک به مردم به هر یک از شهروندان ژاپن ۹۳۰ دلار پرداخت خواهد شد.

 

ژاپن پیش از این هم با خطر رکود اقتصادی مواجه بود و اعلام وضعیت اضطراری ملی می‌تواند این روند را تسریع کند.

 

با این وصف زمانی که برای توکیو وهفت منطقه دیگر در ژاپن وضعیت اضطراری در نظر گرفته شد، بسیاری از فرمانداری‌های مناطق دیگر خواستار اقدامی مشابه برای خود شدند.

 

ژاپن در پایان ماه جاری میلادی یک هفته تعطیلات طلایی خواهد داشت و مسوولان در تلاشند با استفاده از این فرصت تا حد امکان شیوع بیماری را مهار کنند.

 

دولت ژاپن خواسته است مردم نزدیک به ۸۰ درصد از ارتباطات فردی را کاهش دهند، فاصله اجتماعی را مراعات کنند و تردد‌ها نیز کمتر شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار