صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی

واکنش پامپئو به پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره نور توسط ایران

وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه بار دیگر تبلیغات علیه چین را ادامه داد و گفت که برای تعیین منشأ ویروس کرونا دنیا باید به آزمایشگاه‌های چین دسترسی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 22
کد خبر: ۴۱۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا امروز چهارشنبه گفته برای تعیین منشأ ویروس کرونا دنیا باید به آزمایشگاه‌های چین دسترسی داشته باشد. 

 

وزیر خارجه آمریکا در حالی این ادعا را مطرح کرد که نهادهای بین‌المللی و مقام‌های بسیاری از کشورها ادعاها درباره ساخت این ویروس در آزمایشگاه را رد کرده‌اند.

 

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد: «چین چندین آزمایشگاه دارد که  روی پاتوژن‌ها کار می‌کنند. این آزمایشگاه ها باز هستند و دنیا اجازه رفتن به داخل آنها را ندارد.»

 

پامپئو در مصاحبه‌ای با رسانه‌های منطقه‌ای به اینکه رهبری تحقیقات برای تعیین منشأ این ویروس را کدام کشور باید در دست داشته باشد اشاره‌ای نکرد. 

 

پامپئو چند روز پیش گفته بود دولت آمریکا در حال انجام تحقیقاتی درباره شیوع این ویروس در دنیا است. 

 

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در بخش دیگری از سخنانش به کاهش بی‌سابقه قیمت نفت آمریکا اشاره کرد و گفت دونالد ترامپ بر اینکه بازار انرژی آمریکا هنگام بازگشت تقاضا برای نفت خام بتواند جوابگوی تقاضاها باشد تأکید دارد.

 

او همچنین درباره توئیت امروز دونالد ترامپ که گفته بود به نیروی دریایی آمریکا دستور داده قایق‌های ایران را «ساقط» کنند گفت: «آمریکا حمله به کشتی‌های خودش را تحمل نخواهد کرد و سخنان ترامپ در این خصوص، ضامن ایمنی کشتی‌ها و نیروهای آمریکا است.»

 

وی در ادامه ادعا کرد آمریکا ائتلافی بین‌المللی برای اعمال فشار بر ایران و تلاش برای تغییر رفتار این کشور ایجاد کرده است. 

 

وزیر خارجه آمریکا در واکنش به پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره نظامی نور توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت ایران باید بابت این اقدام پاسخگو شود. او گفت اقدام ایران نقض قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد بوده است. 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار