دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

هر بسته معیشتی رزمایش کمک مؤمنانه به نام یک شهید توزیع می‌شود

فرمانده سپاه محمد رسول‌‌الله(ص) تهران بزرگ گفت: توزیع هر بسته از سبدهای معیشتی در رزمایش کمک مؤمنانه به نام و یاد یک شهید انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 23
کد خبر: ۴۱۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ امروز در همایش همدلی و کمک مؤمنانه در جمع خبرنگاران گفت: رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه در حالی برگزار می‌شود که مردم با شور و شوق خاصی برای برپایی این رزمایش کمک کردند البته آنها در گذشته هم کمک‌های بزرگی را انجام داده‌اند.

 

وی افزود: این رزمایش نمادی از همدلی مردم ایران در مقابله با همه سختی‌ها است.

 

فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ گفت:‌ امروز برای آنکه بتوانیم سختی بیماری کرونا را از سر مردم ایران کمتر کرده و کاهش دهیم همگان به میدان آمده‌ایم تا این رزمایش را برگزار کنیم.

 

سردار یزدی تأکید کرد: این رزمایش متعلق به هیچ گروه، سازمان و دستگاهی نیست بلکه متعلق به همه آحاد مردم در اردوگاه رهبری است چرا که آنها بعد از فرمایش مقام معظم رهبری دل‌شان لرزید تا به خانوارهای آسیب دیده کمک کنند.

 

وی افزود: تمامی اقدامات و تلاش‌های متولیان این رزمایش برای امید و آرامش خانوارهای داخل کشورمان است ضمن اینکه برخی افراد در بیرون از کشور که دل در گروه سرزمین‌شان دارند هم از این اقدام الهام می‌گیرند.

 

فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ با تأکید براینکه برپایی این رزمایش نشانه اقتدار جمهوری اسلامی است و دشمنان این پیام را درک می‌کنند، گفت: هر سختی و اتفاقی که بخواهد در کشورمان رخ دهد مردم در صحنه هستند.

 

وی افزود: امروز رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه در تهران و 14 استان برگزار شد. 

 

سردار یزدی افزود: 50 هزار سبد معیشتی کالا در مصلی تهران آماده شده است تا بین خانوارهایی که مشکلات معیشتی دارند توزیع شود.

 

وی تصریح کرد: اوایل رمضان 200 هزار سبد کالا به منازل خانوارهایی که از قبل هدف‌گذاری و شناسایی شده است می‌رسانیم. 

 

سردار یزدی گفت: در نیمه رمضان هم 200 هزار بسته معیشتی بین خانوارهای آسیب‌دیده توزیع خواهیم کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: در پایان ماه رمضان قرار است با توزیع کارت هدیه بخش سوم این کمک‌ها به خانوارهای آسیب‌دیده تکمیل شود.

 

وی در پایان افزود: هر سبد کالایی که آماده شده است تا بین خانوارها توزیع شود به یاد یک شهید بوده و به منزل مردم می‌فرستیم. البته این  کار را در زلزله کرمانشاه به شکل دیگری انجام دادیم چرا که هر خانه‌ای که در اثر زلزله کرمانشاه تخریب شده بود و آن را ساختیم به یاد و نام یک شهید این کار را انجام دادیم. لذا تمامی این کارها به یاد و نیت شهدا است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار