کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها
آخرین آمار قربانیان کرونا در ایران ۵ اردیبهشت.

شناسایی ۱۱۶۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا/ ۶۶۵۹۶ بیمار بهبود یافتند

شناسایی ۱۱۶۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا/ ۶۶۵۹۶ بیمار بهبود یافتند کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت هر روز جدیدترین آمار کرونا در کشور را گزارش می‌دهد برای اطلاع یافتن از آخرین آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹ با ما همراه باشید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 24
کد خبر: ۴۱۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، شیوع ویروس کرونا دو هفته قبل در تاریخ ۳۰ بهمن و از قم در ایران گزارش شد و هر روز آمار تازه‌ای از کرونا را در ایران داریم که این آماررسمی و از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود، که شامل: آمار مبتلایان جدیدکرونا؛ بهبود یافتگان کرونا و آمار مرگ کرونا در ایران می‌باشد، در ادامه آخرین آمار کرونا در ایران را امروز جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹ را به اطلاع می‌رسانیم.

 

ویروس کرونا بیماری تنفسی جدیدی است که تقریبا دو ماه پیش از چین نشئت در بیشتر کشور‌های جهان شیوع پیدا کرده و در تمام کشور‌ها نیز روند تصاعدی داشته است و هزاران نفر را در جهان مبتلا کرده است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از روز گذشته تا ظهر امروز بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده است.

 

کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده است.

 

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۸۸۱۹۴ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند.

 

به گفته جهانپور، مجموع تعداد جان‌باختگان این بیماری به ۵۵۷۴ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون ۶۶۵۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده‌اند و ۳۱۲۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

وی در پایان گفت: تا کنون ۳۹۹ هزار و ۹۲۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار