اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است

توضیحات پلیس درباره نداشتن اعتبار وکالت نامه برای تعویض پلاک

با آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور مراکز تعویض پلاک خودرو در اسفندماه سال گذشته تعطیل شدند که در حال حاضر این مراکز پس از گذشت یک ماه شروع به فعالیت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 26
کد خبر: ۴۱۳۷۷
به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به شروع به کار مجدد مراکز تعویض پلاک، بسیاری از شهروندان مشکلاتی دارند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها عدم مدت زمان اعتبار لازم وکالت نامه‌ها است.
 

این عدم مدت زمان لازم وکالت نامه‌ها باعث شده که بسیاری از افراد وسائل نقلیه خریداری شده خود را نتوانند پلاک کنند، چراکه نیاز به یک وکالت نامه جدید برای شماره گذاری خودرو دارند.

 

در همین راستا سرهنگ عین الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا در پاسخ به سوالی مبنی بر امکان تمدید مدت زمان وکالت نامه‌ها برای خریدارانی که اعتبار وکالتشان به اتمام رسیده اظهار کرد: زمان وکالت را طرفین معامله بایکدیگر مشخص می کنند و هیچ سازمانی نمی‌تواند زمان وکالت را کم یا زیاد کند.

 

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا افزود: باتوجه به مشکلی که در حال حاضر پیش آمده، مکاتبه‌ای با سازمان مقابله با کرونا داشته‌ایم و اعلام کردیم که این چنین موضوعی در وکالت نامه‌ها وجود دارد و اعتبار برخی از آن‌ها تمام می شود.

 

او بیان کرد:طی چند روز آینده این موضوع از طریق مسئولان کشوری در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح خواهد شد و برای آن تصمیم گیری می شود.

 

سرهنگ جهانی ادامه داد: این موضوع وکالت و زمان آن را نمیتوانیم کم یا زیاد کنیم و اگر قرار بر یک تصمیم گیری کلان و کلی باشد، حتما از طریق مسئولان کشوری در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری می شود.

 

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پلیس از سال‌ها پیش تاکید می کرد که به هیچ وجه معامله وکالتی نداشته باشند، گفت: یکی از مشکلات معاملات وکالتی همین مورد تعویض پلاک هست و مشکلات متعدد زیادی این دسته معاملات وکالتی دارند.

 

او با اشاره به پیشنهاد پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: اگرممکن باشد به لحاظ حقوقی، قضایی و قانونی در  مدت زمان تعطیلی‌ ها  مدت زمان وکالت نامه‌ها لحاظ و محاسبه نشود و برای پلیس نیز این چنین مصوبه‌ای اتخاذ شود، بخش عمده‌ای از مشکلات مردم حل خواهد شد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: تعویض پلاک
ارسال نظر