افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

خدمت سربازی اختیاری صحت دارد؟

سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره اخبار منتشر شده مبنی بر خدمت سربازی اختیاری اظهار کرد: اخیرا در فضای رسانه‌ای و مجازی خبری در رابطه با ۵ساله و خدمت سربازی اختیاری از قول یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح است که با بررسی صحبت‌های نماینده فوق ملاحظه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره خدمت سربازی اختیاری توضیحاتی داد.


سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره اخبار منتشر شده مبنی بر اختیاری شدن سربازی اظهار کرد: اخیرا در فضای رسانه‌ای و مجازی خبری در رابطه با ۵ساله و داوطلبانه شدن خدمت سربازی از قول یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح است که با بررسی صحبت‌های نماینده فوق ملاحظه می‌شود.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: ایشان صرفا از بررسی و اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی صحبت کرده است، اما بعضی از رسانه‌ها با توجه به سابقه موضوع به داوطبان شدن سربازی اشاره می‌کنند که در شرایط فعلی طرح چنین بحث‌هایی اصولا عاقلانه نیست.

 

این مقام ارشد نظامی تاکیید کرد: در طرح فوق چیزی به عنوان داوطلبانه یا ۵ ساله شدن سربازی وجود ندارد و این موضوع تکذیب می‌شود، بلکه این طرح به دنبال راهی برای تامین منابع مالی جهت افزایش حقوق سربازان است.

 

وی با بیان اینکه راه‌های مختلفی برای این کار وجود دارد، تصریح کرد: سربازان غایب تا زمانی که خودشان را جهت سربازی معرفی نکنند، برای دریافت کلیه خدماتی که در کشور دریافت می‌کنند مانند گواهینامه ، تعویض گواهینامه، تعویض پلاک خودرو، ثبت اموال، ثبت شرکت و... باید جریمه پرداخت کنند.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: این پول صرف سربازان می‌شود تا غائبین مجبور به معرفی خود شوند و این طرح عملا تشدید مجازات مشمولان غایب است.

 


سردار کمالی با بیان اینکه این طرح عملا تشدید مجازات مشمولان غایب است، خاطرنشان کرد: به جوانان تاکید می‌شود اصولا به این شایعات توجه نکنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار