مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

هواشناسی ۱۰ اردیبهشت/ بارش باران در ١٥ استان کشور

کارشناس سازمان هواشناسی از بارش باران در ١٥ استان کشور امروز (چهارشنبه) خبر داد و گفت: فردا هم به جز سیستان و بلوچستان اغلب نقاط کشور بارانی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، کبری رفیعی گفت: امروز در نیمه‌غربی کشور و در مناطقی از شمال‌شرق، بارش باران و در برخی مناطق رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

 

وی گفت: شدت بارش‌ها امروز مربوط به استان‌های زنجان، قزوین، البرز، همدان و مرکزی، کرمانشاه، کردستان، شمال خراسان رضوی، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، نوار غربی اصفهان و شمال شرق خوزستان و نیمه غربی استان‌های فارس و بوشهر است.

 

کارشناس سازمان هواشناسی، درباره بالاآمدن آب رودخانه ها، احتمال آبگرفتگی معابر و همچنین برخورد صاعقه برای این مناطق هشدار داد.

 

رفیعی ادامه داد: فردا پنجشنبه بارش در بیشتر مناطق کشور به جز بخش‌هایی از سیستان و بلوچستان ادامه دارد و به شکل رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهد بود، همچنین در مناطق مستعد بارش تگرگ را پیش بینی می‌کنیم.

 

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: روز جمعه در نوار شمالی کشور به ویژه بخش‌های شمال‌شرق، فعالیت سامانه بارشی ادامه خواهد یافت.

 

وی افزود: سامانه بارشی به تدریج از اواخر وقت جمعه از کشور خارج می‌شود. مجددا سامانه بارشی جدیدی از شنبه از نوار غربی وارد کشور می‌شود که ابتدا نوار غربی کشور و به تدریج نیمه غربی، بخش‌هایی از مرکز و شرق کشور را تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد.

 

رفیعی گفت: آسمان تهران امروز کمی ابری است و در بعدازظهر افزایش ابر خواهد داشت، در اوایل شب نیز برای پایتخت، رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی شده است./ ایرنا

ارسال نظر