پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

بررسی تقویم جدید آزمون های ملی در ستاد کرونا

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: جلسه ای با حضور مدیران وزارتخانه های بهداشت، علوم و سازمان سنجش برگزار و تقویم جدید آزمون‌های ملی به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 01
کد خبر: ۴۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علی اکبر حق دوست درباره احتمال تعویق آزمون های سراسری در کشور به دلیل شیوع کروناویروس گفت: قرار است اول هفته آینده جلسه‌ای با حضور مدیران مربوطه وزارتخانه‌های بهداشت، علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور مبنی بر تهیه یک تقویم جدید برای آزمون‌های کشوری برگزار شود.

 

وی افزود: پس از تهیه تقویم جدید آزمون‌ها این تقویم به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه می‌شود و ستاد در نهایت پیشنهاد آزمون‌ها را بررسی می‌کند.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: معمولاً ستاد ملی مقابله با کرونا زمان‌های پیشنهادی را بررسی می‌کند و در صورتی که مغایرتی با سایر موضوعات نداشته باشد آن را نهایی می‌کند.

 

حق‌دوست درباره احتمال تعویق کنکور سراسری ۹۹ نیز یادآور شد: مصوبه قبلی ستاد ملی مقابله با کرونا این بود که کنکور سراسری حداقل باید ۲۰ روز پس از امتحانات نهایی برگزار شود. همچنان این مصوبه برقرار است. هر زمان، تقویم نهایی امتحانات دوره متوسطه از سوی وزارت آموزش و پرورش اعلام شود کنکور ۲۰ روز پس از آن برگزار می‌شود.

 

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۹۹ گفت: بسیاری در مورد برگزاری کنکور در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری سوال داشتند اما امروز و فردا با همکارانمان برآورد می‌کنیم که در درست‌ترین زمان که کمترین آسیب را به فرزندان ایران وارد کند، برگزار کنیم. گرچه ممکن است تاخیر در برگزاری کنکور، باعث ایجاد اضطراب شود اما تاخیر را اگر به قیمت تامین سلامتی آیندگان کشور باشد را با جان و دل می‌پذیریم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده