حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد رئیس‌جمهور لبنان خواستار خروج نظامیان اسرائیلی از کشورش شد عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد / با سه کشور اروپایی هم مذاکرات ادامه دارد دیدار جوزف عون با فرمانده سنتکام مادورو: در صورت حمله به ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه هستیم استقرار ۱۰ فروند اف-۳۵ آمریکا در کارائیب برای رویارویی محتمل با ونزوئلا تاکید عراقچی بر توسعه روابط ایران و فیلیپین سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد کشته شدن دو نیروی قسد در حومه دیرالزور سوریه سیاست خارجی لندن با وزیر جدید / «ایوت کوپر» چه نگاهی به ایران و جهان دارد؟ هشدار روسیه: اروپا استقلال خود را از دست داده و انقلاب در راه است! واکنش عراقچی به سکوت غرب درباره فعالیت هسته‌ای اسرائیل آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آژانس در وین

جزئیات جدید درباره جاسوس معروف اسرائیلی در سوریه

مئیر عمیت، رئیس موساد در آن زمان گفت در فایل‌های ثبت شده‌ای که بعد از بازداشت کوهن منتشر شد، آمده است: موساد مرتکب هیچ اشتباهی در قبال الی کوهن نشد. او بازداشت شد به این دلیل که به همه به شدت اعتماد می‌کرد. ما هم خطا‌های کوچکی داشتیم، اما بسیار اندک بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، به رغم گذشت ۵۵ سال از اعدام جاسوس معروف اسرائیلی در سوریه وی هنوز محل توجه مقامات اسرائیلی است و هر روز جزئیات جدیدی درباره او منتشر می‌شود.

 

به گزارش اسپوتنیک، دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) اعلام کرد: از جمله دلایلی که به بازداشت الی کوهن، جاسوس اسرائیلی و کشف اسرار آن نزد سوری‌ها منجر شد بی توجهی و بی احتیاطی خود کوهن بود.

 

مئیر عمیت، رئیس موساد در آن زمان گفت در فایل‌های ثبت شده‌ای که بعد از بازداشت کوهن منتشر شد، آمده است: موساد مرتکب هیچ اشتباهی در قبال الی کوهن نشد. او بازداشت شد به این دلیل که به همه به شدت اعتماد می‌کرد. ما هم خطا‌های کوچکی داشتیم، اما بسیار اندک بود.

 

شبکه "کان" رژیم صهیونیستی احتمال داد که دلیل بازداشت کوهن توطئه علیه او در داخل خود موساد بوده باشد یا شاید جاسوسی در موساد بوده که به نفع طرف‌های مشخصی فعالیت کرده و او را به سوری‌ها لو داده باشد.

 

این شبکه به نقل از نادیه کوهن، بیوه الی کوهن گفت: اسرائیل به مسئولیت خود در قبال کوهن عمل نکرد.

 

الی کوهن ۱۸ مه ۱۹۶۵ به دلیل جاسوسی علیه دولت سوریه اعدام شد.

ارسال نظر