زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ قدردانی رئیس‌جمهور از فعالان اربعین / امنیت مثال‌زدنی در اربعین 1404 ایروانی: اقدامات بی‌ثبات‌کننده آمریکا موجب تشدید بی‌ثباتی در منطقه شده است پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست دلیل حمله اسرائیل به لبنان/ صهیونیست‌ها باید محاکمه شوند مهدیه اسفندیاری آزاد شد عراقچی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است

بررسی مشکلات سامانه شاد در کمیسیون آموزش

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه امروز، وزیر آموزش و پرورش از سامانه شاد دفاع کرد. همچنین نمایندگان موضوع گلایه‌های دانشجویان درباره گرفتن شهریه این ترم دانشگاه را به معاون وزیر علوم منتقل کردند که قرار شد در این باره تهمیداتی اندیشیده شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، میر حمایت میرزاده در توضیح جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: این جلسه با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاون وزیر علوم برای بررسی موضوع آموزش‌های مجازی و آزمون‌های پایان سال و ترم تحصیلی برگزار شد.

 

وی افزود: دغدغه نمایندگان درباره نحوه آموزش دانش آموزان بود این که استفاده از سامانه شاد (شبکه اجتماعی دانش آموزان) مشکلاتی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده است. برخی از خانواده‌ها تلفن همراه نداشته و مجبور به تامین آن شدند یا این که اینترنت در برخی از مناطق کشور وجود نداشته که اینها همه معضلاتی را برای والدین دانش آموزان ایجاد کرده است.

 

میرزاده در توضیح پاسخ‌های وزیر آموزش و پرورش به این انتقادها گفت: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای راه‌اندازی این سامانه و گرفتن نظرات کارشناسان به این موضوع اشاره کرد که نگاه آموزش و پرورش به آینده است اگر کرونا ماندگار شد با رفع ایرادات این سامانه آموزش تعطیل نخواهد شد.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین گفت که وزیر آموزش و پرورش درباره زمان برگزاری امتحانات نهایی آن را 17 خرداد و به صورت حضوری اعلام کرد و قرار شد درباره برگزاری کنکور هم تهمیداتی اندیشیده شود. چون نمایندگان درباره اعمال سوابق تحصیلی در کنکور نقطه نظرات و دیدگاه‌هایی داشتند که قرار شد در این باره هم بررسی‌های لازم صورت گیرد.

 

وی در مورد مباحث مطرح شده با حضور معاون وزیر علوم تصریح کرد: برخی از دانش آموزان گلایه‌هایی در باره پرداخت شهریه این ترم دانشگاه‌ها داشتند که قرار شد این موضوع مورد بررسی قرار گیرد. همچنین در این جلسه در مورد نبود امکانات فضای مجازی در برخی از دانشگاه‌های کوچک توضیحاتی داده شد که قرار شد با تهمیدات لازم آموزش در این دانشگاه‌ها پیگیری شود این موضوع هم اشاره شد که به دانشگاه‌ها تفویض اختیار شده تا امتحانات را به صورت حضوری و یا غیر حضوری برگزار کنند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار