پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از پیشنهادات کمیسیون متبوعش به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اصلاح مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ احسان عظیمی راد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی نحوه تاثیر قطعی معدل در کنکور در دستورکار جلسه اخیر اعضای کمیسیون قرار داشت.

وی درباره علت تشکیل این جلسه و بررسی موضوع تاثیر قطعی معدل در کنکور، گفت: این جلسه به دلیل نامه رئیس جمهور به کمیسیون آموزش مبنی بر اظهار نظر این کمیسیون تخصصی برای انجام اصلاحات مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور تشکیل شده بود تا اعضای کمیسیون پیشنهادات خود را در این باره مطرح و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات بیان کرد: در این جلسه موضوع مذکور با حضور نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی شد و میهمانان گزارشات و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

عظیمی راد با بیان اینکه عدم زیرساخت‌های لازم برای اجرای مصوبه کنکور منجر شده تاکنون نکات مثبت آن دیده نشود، گفت: ایجاد استرس، رواج تقلب، مهاجرت‌های زودهنگام از کشور، اختلاف نمرات در تصحیح اوراق امتحانی، نمره محوری به جای مهارت محوری، استعداد کشی، رشد مافیای کنکور و آزمون نهایی، بی توجهی به تراز نمرات و. از جمله چالش‌های ایجاد شده اجرای این مصوبه بوده است که در جلسه کمیسیون با حضور مسئولان مربوطه بررسی شد.

وی تاکید کرد: با توجه به خروجی اجرای مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور، ارزیابی جلسه اعضای کمیسیون این بود که این مصوبه با توجه به نبود زیرساخت‌ها، نتیجه مطلوبی نداشته است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: در نهایت پس از واکاوی موضوع نظر مشورتی و تخصصی اعضای کمیسیون درباره مصوبه یاد شده مطرح شد و پیشنهادات اعضای کمیسیون به شورای عالی انقلاب فرهنگی بر این قرار مطرح شد که تاثیر معدل برای پایه دوازدهم از سال ۱۴۰۵ از ۶۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش یابد و همچنین معدل در پایه یازدهم اثر مثبت و در پایه دهم هرچند که آزمون‌های نهایی دارد بدون تاثیر باشد.

نماینده مشهد ادامه داد: همچنین طبق پیشنهادات اعضای کمیسیون قرار شد فرصت ترمیم معدل، حداقل دو بار برای کنکور سال ۱۴۰۴ و در سال‌های بعد آن نیز ترتیب اثر داده شود.

عظیمی راد اضافه کرد: اصلاح سهمیه‌های مناطق محروم در کنکور از دیگر پیشنهادات اعضای کمیسیون بود. همچنین پیشنهاد شد با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب سال ۹۲ و اصلاحیه سال ۹۵ مجلس، بحث دروس عمومی نیز جزئی از کنکور سراسری باشد که در مصوبه تاثیر قطعی معدل، دروس عمومی از کنکور سراسری حذف شده بود و از سال ۱۴۰۵ به نوعی در آزمون سراسری گنجانده میشود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر