جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

بازگشت داعش با خروج نیروهای حشد الشعبی از مناطق آزاد شده

رئیس شورای نجات الانبار عراق با اشاره به برخی درخواست ها برای خروج نیروهای حشد شعبی از مناطق آزادشده از لوث داعش در اینباره گفت: خروج حشد شعبی به منزله سقوط این مناطق به دست داعش است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 05
کد خبر: ۴۲۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، حمید الهایس رئیس شورای نجات الانبار امروز سه شنبه اعلام کرد: حشد الشعبی در مناطق مهمی در نوار مرزی و مناطق صحرایی که تروریستها در آن فعال هستند، حضور دارد.

 

وی افزود: نیروهای حشد الشعبی در میان نیروهای امنیتی که با داعش مقابله کرده اند در زمره بهترین هستند زیرا قبلا نبردهایی با تکفیری ها داشته اند.

 

الهایس تاکید کرد: درخواست ها برای خروج الحشد الشعبی از سوی برخی گروههای سیاسی به نفع امنیت استانهای غربی نیست.

 

رئیس شورای نجات الانبار گفت: داعش به مناطق آزادشده از لوث تکفیری ها به محض خروج نیروهای حشد شعبی از آن باز خواهد گشت.

 

این در حالی است که قبلا هم کریم المحمداوی عضو کمیسیون امنیت پارلمان عراق هم گفته بود: هر که خواهان خروج نیروهای داوطلب مردمی عراق از شهرهای آزادشده از لوث داعش است، وطن پرست نیست. خروج نیروهای حشد شعبی از این مناطق سبب خلاء امنیتی خواهد شد.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: حشد الشعبی داعش
مطالب مرتبط
ارسال نظر