اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

پشت پرده افزایش قیمت خودرو

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزایش قیمت خودرو را واکنش دلالان به رونق بازار بورس دانست و نسبت به افزایش قیمت سایر کالا‌ها و خدمات هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10
کد خبر: ۴۲۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جهانبخش محبی نیا اظهار کرد: متاسفانه ما چرخه معیوبی را در اقتصاد کشور شاهد هستیم که به شکل ناگهانی با یک افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها مواجه می‌شویم و بعد در فاصله زمانی یک تا دو ماه این افزایش قیمت به سایر کالا‌ها و خدمات نیز تسری می‌یابد؛ این افزایش قیمت بی‌دلیل عادت اقتصاد ماست و این بار هم از بازار خودرو شروع شده است.

 

وی  افزود: براساس الگوی پیشین یک و نیم ماه بعد از افزایش قیمت خودرو، قیمت سایر اقلام مثل روغن، برنج، گندم و حتی مهر نماز هم از این افزایش قیمت‌ها تأثیر می‌گیرد و این در شرایطی اتفاق می‌افتد که مردم با بیکاری، بحران کرونا و هزار و یک بدبختی مواجه هستند، اما متاسفانه مسئولان اقتصادی ما حوصله مطالعه دقیق رفتار بنگاه‌های خرد را ندارند و در حوزه کلان، غرق شاخص‌ها می‌شوند.

 

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس با بیان اینکه بدون شک دسیسه‌ای پشت افزایش قیمت خودرو است، یادآور شد: دلالانی هستند که به این روش حسادت خود را نسبت به رونق بورس نشان می‌دهند، در واقع افزایش قیمت خودرو واکنش دلالان به رونق بورس و پارو کردن نقدینگی است.

 

محبی نیا در پایان تاکید کرد: دولت باید حواسش باشد دلالانی که فرمان حرکت بازار در دستشان است این موفقیت نسبی در بازار بورس را به هم نریزند. انتظار داریم دولت با هوشیاری در یک و نیم سال آخر فعالیت خود اجازه بازی‌های سیاسی در این عرصه را ندهد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار