هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

کاهش ساعت کار ادارات تهران در روز‌های ۱۹ و ۲۳ رمضان

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران از کاهش ساعت کار ادارات در روز‌های ۱۹ و ۲۳ رمضان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا عباس پاشا، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران با اشاره به وضعیت حضور کارکنان دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: مصوبه حضور دو سوم کارکنان دستگاه‌های اجرایی استمرار دارد و یک سوم کارکنان وظایف خود را به صورت دورکاری انجام دهند و در صورت عدم امکان انجام وظایف به صورت دورکاری با اعطای مرخصی به صورت نوبت بندی با اولویت بانوان دارای فرزند خردسال و کارکنان آسیب پذیر به ترتیب اقدام شود.

 

وی همچنین ادامه داد: در راستای استمرار مصوبه قبلی شروع ساعت کار کارکنان تا اطلاع ثانوی در استان تهران از ساعت ۷ تا ۱۴ خواهد بود و در شهرستان‌های استان تهران که روز‌های پنجشنبه نیز به ارائه خدمت به مردم می‌پردازند، طبق روال گذشته ساعات کاری در روز‌های عادی از ۷:۳۰ تا ۱۴ و روز‌های پنجشنبه از ۷:۳۰ تا ۱۳ است.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران همچنین عنوان کرد: با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی و اجرای مصوبات ستاد ملی و استانی مدیریت مقابله با ویروس کرونا، حداکثر برنامه ریزی و تمهیدات لازم در راستای حفظ سرمایه انسانی به منظور پیشگیری و قطع زنجیره انتقال ویروس به عمل آید و خللی در روند خدمت‌رسانی به مردم ایجاد نشود.

 

عباس پاشا همچنین با اشاره به تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها در رزو‌های پس از شب قدر خاطرنشان کرد: به‌منظور توفیق بیشتر در احیاء و شب‌زنده‌داری شب‌های قدر برای کارمندان دولتی پس از شب قدر ۱۹ و ۲۳ ساعات کاری ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار