رتبه بندی معلمان ۱۴۰۵ | آخرین خبر از احکام جدید و حقوق مهر معلمان قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول

پیگیری مسئولان برای بازگشایی مرز تجاری مهران

پیگیری مسئولان برای بازگشایی مرز تجاری مهران استاندار ایلام گفت: بازگشایی مرز تجاری مهران از طرف وزارت صمت و امور خارجه پیگیری می شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر سه شنبه در نشست گفتگوی دولت با بخش خصوصی از بازگشایی مرز تجاری مهران خبر داد و گفت: با رایزنی ها و توافقات انجام شده مقرر شده دو روز در هفته مرز تجاری استان با کشور عراق با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی بازگشایی شود.

 

وی با اشاره به این مطلب که بازگشایی مرز تجاری مهران از طرف وزارت صمت و امور خارجه پیگیری می شود، اضافه کرد: بر اساس توافقات اولیه مقرر شده است مرحله اول بازگشایی مرز درخصوص میوه جات، تره بار و مواد غذایی باشد.

 

استاندار ایلام با انتقاد از بسته شدن طولانی مرز گفت: نباید بسته شدن مرز برای کشور عراق عادی شود که در این صورت خطر جایگزینی مرز دیگر وجود دارد.


وی تاکید کرد: برای این مهم نیازمند برنامه ریزی دقیق از طرف گمرک هستیم و در صورت نیاز هم از طریق ملی و هم از طریق مقامات عراقی این موضوع پیگری خواهد شد.

 

سلیمانی دشتکی در ادامه بازگشایی مرز تجاری مهران را در این شرایط برای استان و کشور حائز اهمیت خواند و گفت: در این شرایط سخت تحریمی که مشکلات کرونا هم اضافه شده و کشور را با مسائل اقتصادی روبه رو کرده است بازگشایی مرز تجاری مهران با کشور عراق مهم و تعیین کننده است.

 

وی افزود: البته باید مواظبت کرد در مراودات تجاری تمام پروتکل های بهداشتی به طور کامل رعایت شود.

 

وی از طرفی بسته شدن مرز را فرصتی برای ترمیم زیر ساخت های مرز عنوان کرد و گفت: الان فرصت خوبی برای ترمیم و بازسازی جاده های و زیر ساخت های گمرک است و بایست برنامه ریزی شود تا نقاط ضعف در این خلوتی کار پوشش داده شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار