عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

استعفای «بنی گانتز» از ریاست پارلمان رژیم صهیونیستی

استعفای «بنی گانتز» از ریاست پارلمان رژیم صهیونیستی رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی که با نخست‌وزیر فعلی این رژیم برای تشکیل کابینه چرخشی توافق کرده، از سمت خود استعفا داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 13
کد خبر: ۴۲۸۰۲

به گزارش راهبر معاصر؛ «بنی گانتز» رئیس حزب آبی‌وسفید که همزمان ریاست پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) را نیز برعهده دارد، از این سمت استعفا داد.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، گانتز به دلیل توافقی که با «بنیامین نتانیاهو» رئیس حزب لیکود برای تشکیل کابینه جدید بر مبنای نخست‌وزیری چرخشی انجام داده، نمی‌توانست ریاست کنست را حفظ کند و باید استعفا می‌داد.

 

استعفای وی در حالی است که کابینه جدید رژیم صهیونیستی در روز پنجشنبه تشکیل خواهد شد و شروع به کار می‌کند. این استعفا تا ۴۸ ساعت اجرایی نخواهد شد و بعد از آن گانتز به عنوان وزیر جنگ کابینه نتانیاهو منصوب خواهد شد.

 

این در حالی است که پیشتر گفته شده بود گانتز قصد دارد استعفای خود را به تعویق بیاندازد، زیرا احتمال فروپاشیدن توافق لیکود با آبی‌وسفید و تأخیر مجدد در تشکیل کابینه وجود داشت.

 

به نوشته تایمز اسرائیل، «یاریو لِوین» از حزب لیکود و حامی نتانیاهو که اکنون وزارت گردشگری رژیم صهیونیستی را برعهده دارد، قرار است بعد از گانتز به ریاست کنست برگزیده شود.

 

نمایندگان کنست روز پنجشنبه هفته قبل به تشکیل شدن کابینه نتانیاهو و گانتز، بر اساس توافق نخست‌وزیری چرخشی، رأی مثبت دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار