معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه

ارسال پیامک دریافت وام به مشمولان ناوگان تاکسیرانی

ضامنی گفت: اطلاعات ۳۱۰ هزار راننده ناوگان تاکسیرانی جهت پرداخت وام به وزارت رفاه ارسال شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 14
کد خبر: ۴۲۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، مرتضی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در تشریح آخرین جزئیات پرداخت وام به رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی و تاکسی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا گفت: بسته حمایتی (پرداخت وام) به رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی و تاکسی ها از سوی وزارت رفاه انجام می‌شود و به گفته سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایتی، قرار است از این هفته کار ارسال پیامک به افرادی که مشمول دریافت وام شده اند انجام شود.

 

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور افزود: رانندگان ناوگان تاکسیرانی کشور باید به این موضوع آگاه باشند که سازمان تاکسیرانی تنها اطلاعات رانندگان را به وزارت رفاه اعلام کرده است و سازوکار پرداخت وام از سوی وزارت رفاه انجام می‌شود.

 

ضامنی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از رانندگان در فهرست ارسالی به وزارت رفاه جهت دریافت وام قرار گرفتند،گفت: در حوزه ناوگان تاکسیرانی اطلاعات ۳۱۰ هزار نفر و به شکل کلی در حوزه حمل و نقل، اسامی و اطلاعات ۹۴۰ هزار نفر جهت پرداخت وام به وزارت رفاه ارسال شده است.

 

او در پاسخ به این سوال که رانندگانی که مشمول دریافت وام نشدند از چه طریق باید اعتراض خود را اعلام کنند، بیان کرد: برای اعلام اعتراض باید منتظر ماند تا کار پرداخت وام از سوی وزارت رفاه انجام شود و در همان زمان از سوی مسئولان جهت نحوه اعتراض اطلاع رسانی می شود.

 

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در پاسخ به این سوال که آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در ناوگان تاکسیرانی کشور چه تعداد است، گفت: تا به امروز تعداد ۴۵۰ نفر از رانندگان ناوگان تاکسیرانی کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که متاسفانه ۳۱ نفر جان خود را از دست داده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار