تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

جزئیات شکایت فاطمه رهبر از قاضی‌پور

فاطمه رهبر فعال اصولگرا که بر اثر کرونا جان خود را از دست داد در برنامه دستخط گفته بود: توهین آقای قاضی‌پور به خانم‌های نماینده مجلس اشتباه بسیار بزرگی ست؛ ایشان نماینده اصولگرا هستند، باشند ولی نه من شکایتم را پس گرفتم و نه ایشان عذرخواهی کرده است. پرونده هنوز باز است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۷۵

موضوع شکایت فاطمه رهبر از نادر قاضی پور به اسفند ماه سال ۱۳۹۴ برمیگردد. آن‌زمان مرحوم رهبر رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بود که در واقع آن شکایت هم از سوی فراکسیون زنان مجلس از قاضی پور صورت گرفته بود. شکایتی که به دادستان کل کشور، کمسیون اصل نود، هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و رئیس مجلس ارسال شد.

 

در پی شکایت زنان مجلس نهم از نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه، او در پی جلب رضایت همکاران خود برآمد و سیدمحمود نبویان نماینده تهران و حسن کامران نماینده اصفهان، قاضی‌پور را به حضور نمایندگان زن مجلس بردند.

 

آن زمان قاضی پور برای عذرخواهی نزد نمایندگان هم رفت و گفت که منظورش نمایندگان زن اصولگرای مجالس هفتم، هشتم و نهم نبوده و مخاطبش برخی افراد در حوزه انتخابیه بوده است.

 

 

مرحوم رهبر اما تاکید داشت که مطالب منتشر شده از او به همراه فایل صوتی‌اش کاملاً واضح است و قاضی‌پور باید در همان سطح که سخنانش در رسانه‌های داخلی و خارجی بازتاب یافته است، جبران مافات، تکذیب و عذرخواهی کند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار