اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

چرا بند عدم رویارویی ورزشکاران ایرانی با رژیم صهیونیستی از یک طرح حذف شد؟

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دلایل حذف شدن بند مربوط به عدم رویارویی ورزشکاران با رژیم صهیونیستی از طرح ضد صهیونیستی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 17
کد خبر: ۴۳۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه این کمیسیون درباره طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی، گفت: در بند ۱۱ این طرح، ممنوعیت رویارویی ورزشکاران ایرانی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مطرح شده بود که با توافق وزارت ورزش و اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس حذف شد.

 

وی افزود: طبق بند ۱۱ طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی ورزشکاران ایرانی از حضور در میادین ورزشی و مصاف با رژیم صهیونیستی منع می‌شدند، اما به دلیل اینکه در حال حاضر نیز ورزشکاران ما به دلیل ذات پلید و کودک‌کُش این رژیم، آن را به رسمیت نمی‌شناسند، بنابراین ضرروتی بر قانونی شدن آن وجود نداشت.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اضافه کرد: در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس که به منظور بررسی و تصویب طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی تشکیل شد، به دلیل پذیرش ماهیت خبیث رژیم صهیونیستی از سوی تمامی ارکان ورزش کشور، به خصوص ورزشکاران عزیز، مقرر شد که این بند با توافق طرفین حذف شود.

 

حجت‌الاسلام ذوالنوری ادامه داد: در شرایط موجود نیز ورزشکاران ما در میادین ورزشی از رویارویی با رژیم صهیونیستی خودداری می‌کنند، بنابراین ضرورتی بر اینکه قانونی آن‌ها را مجاب به ادامه روند موجود کند، وجود نداشت و این بند از طرح ضدصهیونیستی حذف شد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: هیچ‌گاه ورزشکاران ما طی این سال‌ها رغبتی برای رویارویی با رژیم صهیونیستی نداشته‌اند که این مسئله در حذف بند ۱۱ از طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی مدنظر قرار گرفته است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار