جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

چرا بند عدم رویارویی ورزشکاران ایرانی با رژیم صهیونیستی از یک طرح حذف شد؟

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دلایل حذف شدن بند مربوط به عدم رویارویی ورزشکاران با رژیم صهیونیستی از طرح ضد صهیونیستی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 17
کد خبر: ۴۳۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه این کمیسیون درباره طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی، گفت: در بند ۱۱ این طرح، ممنوعیت رویارویی ورزشکاران ایرانی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مطرح شده بود که با توافق وزارت ورزش و اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس حذف شد.

 

وی افزود: طبق بند ۱۱ طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی ورزشکاران ایرانی از حضور در میادین ورزشی و مصاف با رژیم صهیونیستی منع می‌شدند، اما به دلیل اینکه در حال حاضر نیز ورزشکاران ما به دلیل ذات پلید و کودک‌کُش این رژیم، آن را به رسمیت نمی‌شناسند، بنابراین ضرروتی بر قانونی شدن آن وجود نداشت.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اضافه کرد: در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس که به منظور بررسی و تصویب طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی تشکیل شد، به دلیل پذیرش ماهیت خبیث رژیم صهیونیستی از سوی تمامی ارکان ورزش کشور، به خصوص ورزشکاران عزیز، مقرر شد که این بند با توافق طرفین حذف شود.

 

حجت‌الاسلام ذوالنوری ادامه داد: در شرایط موجود نیز ورزشکاران ما در میادین ورزشی از رویارویی با رژیم صهیونیستی خودداری می‌کنند، بنابراین ضرورتی بر اینکه قانونی آن‌ها را مجاب به ادامه روند موجود کند، وجود نداشت و این بند از طرح ضدصهیونیستی حذف شد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: هیچ‌گاه ورزشکاران ما طی این سال‌ها رغبتی برای رویارویی با رژیم صهیونیستی نداشته‌اند که این مسئله در حذف بند ۱۱ از طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی مدنظر قرار گرفته است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار