سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه
المیادین به نقل از منبع ایرانی:

تهدید هر کشتی ایرانی در هر جایی، تهدید همه است

تهدید هر کشتی ایرانی در هر جایی، تهدید همه است یک شبکه لبنانی به نقل از منبعی ایرانی اعلام کرد، تهدید هر کشتی در آب‌های بین‌المللی امنیت تمام کشورها را در خطر قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه لبنانی «المیادین» به نقل از منبع عالیرتبه ایرانی که نامی از وی نبرد، نوشت: تهدید هر کشتی ایرانی در هر جایی، تهدیدی برای همه است.

 

این منبع افزود: عبور کشتی‌های حامل کالا در آب‌های بین‌المللی حقی مشروع است که قوانین بین‌الملل آن را تضمین می‌کند. تجاوز به کشتی‌های تزانزیتی در آب‌های بین‌المللی، تجاوز به قانون بین‌الملل است.

 

منبع مذکور ادامه داد: تهدید هر کشتی در آب‌های بین‌المللی امنیت تمام کشورها را در خطر قرار خواهد داد.

 

اخیرا یک مقام ارشد دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با بیان این ادعا که ایران اقدام به ارسال بنزین برای ونزوئلا کرده، اعلام کرد واشنگتن در حال بررسی اقداماتی برای واکنش به این موضوع است. 

 

رویترز مدعی شده مقام مورد استناد این رسانه از مشخص کردن اینکه دولت آمریکا در حال بررسی چه اقداماتی است خودداری کرده اما گفته که گزینه‌های مورد نظر به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ارائه خواهد شد که به شدت منتقد حکومت‌های ایران و ونزوئلا است.

 

«سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز امروز (دوشنبه) اعلام کرد: آنچه آمریکایی‌ها درباره کشتی‌های نفتکش ما در نقاط مختلف جهان عنوان کردند غیرقانونی و بیشرمانه است و اگر بخواهند اقدامی علیه رفت و آمد آزاد و قانونی کشتی‌های ما صورت دهند با واکنش ایران مواجه می‌شوند.

 

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه دنیای آزاد و مستقل قطعا چنین اقدامی را نمی‌پذیرد، اظهار داشت: ما توصیه‌های لازم را به آمریکایی‌ها از طریق سفیر سوئیس در تهران به عنوان حافظ منافع و هم نمایندگی ایران در سازمان ملل و نامه ظریف به گوترش دادیم و عواقب هرگونه اقدام نابخردانه‌ای را به عهده دولت آمریکا گذاشتیم و امیدواریم دست به هیچ حماقتی در این زمینه نزنند.

منبع: فارس

کلمات کلیدی: کشتی ایرانی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار