صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

جلسه شورای عالی کار برای ترمیم مزد ۹۹ به کجا رسید؟

جلسه شورای عالی کار برای ترمیم مزد ۹۹ به کجا رسید؟ نماینده کارگران در شورای عالی کاربا اشاره به اینکه وزارت کار در برگزاری جلسات شورای عالی کار وقت کشی می‌کند گفت: مطابق آیین نامه شورای عالی کار ماهانه باید یک جلسه تشکیل دهد و حتی اگر یک سوم اعضا درخواست کنند دبیرخانه مکلف است جلسه تشکیل دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 26
کد خبر: ۴۳۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، ناصرچمنی، نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره آخرین وضعیت جلسه شورای عالی کار گفت: عجیب است که علی رغم تأکید‌های مقام معظم رهبری هنوز خبری از برگزاری جلسه نیست. انتظار جامعه کارگری این بود که به دنبال فرمایشات مقام معظم رهبری و ورود به موضوع معیشت کارگران، شورای عالی کار به سرعت وارد عمل می‌شد و به موضوع دستمزد رسیدگی می‌کرد که این اتفاق نیفتاد.

 

وی با بیان اینکه زمانی که جامعه کارگری مصوبه دستمزد را امضا نکردند به معنی این است که منتظر بازنگری در دستمزد هستند و مصوبه را قبول ندارند ادامه داد: عجیب است که تشکیل جلسه اینقدر طولانی باشد. به نظر می‌رسد که وزارت کار به دنبال وقت کشی در بحث برگزاری جلسه بازنگری مزدی است.

 

چمنی بیان کرد:طبق سنوات گذشته دولت هر زمانی که مشاهده کرده است که نمی‌تواند اقدامی برای مطالبات کارگران کند، شروع به وقت کشی در زمینه‌های مختلف کرده است و هدفش به فراموشی سپردن موضوع اصلی بوده است.

 

نماینده کارگران در شورای عالی کار افزود: افزایش حق مسکن در حیطه وظایف شورای عالی کار نیست. این شورا صرفاً پیشنهاد کننده افزایش حق مسکن است، هیأت دولت است که افزایش را تصویب می‌کند. بعد از فرمایشات حضرت آقا، وزیر کار سریع واکنش نشان دادند، اما بعد از آنکه جلسه لغو شد تا کنون خبری از برگزاری جلسه نیست.

 

وی بیان کرد: ما به دنبال این هستیم که افزایش در پایه حقوق محقق شود، چرا که افزایش حق مسکن تأثیری در حقوق بازنشستگان ندارد، حتی اگر حق مسکن به میزان بالایی هم افزایش یابد باز هم در میزان دریافتی بازنشستگان تأثیری ندارد. در شرایطی که بازنشستگان هزینه‌هایی مانند درمان دارند، ضرورت دارد که دولت در تعیین حقوق و دستمزد توجه کند و حقوق به گونه‌ای افزایش یابد که پایه حقوق افزایش یابد؛ بنابراین زمانی که بخشی از جامعه هدف ما بازنشستگان هستند برگزاری جلسه برای بررسی حق مسکن منطقی نیست.

 

چمنی با بیان اینکه دبیرخانه شورای عالی کار باید تشکیل جلسه دهد و دعوتنامه‌ها را به اعضای شورا ارسال کند، گفت: طبق آیین‌نامه شورای عالی کار، ماهانه باید یک جلسه تشکیل شود و حتی اگر یک سوم اعضا درخواست کنند دبیرخانه مکلف است جلسه بگذارد، ولی دو ماه از سال گذشته و تنها به یک جلسه برای تعیین حداقل مزد ۹۹ بسنده شده و جلسه ۲۴ اردیبهشت ماه هم لغو شده است.
منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار