فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟

ابهام در افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

ابهام در افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی پس از گذشت بیش از ۷۵ روز از سال ۹۹، همچنان میزان افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در هاله ای از ابهام باقی مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 04
کد خبر: ۴۴۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمود شهرام فرد- پس از گذشت دو ماه همچنان حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۹۹ طبق روال سال گذشته پرداخت شد، این در شرایطی است که حقوق تمامی بازنشستگان کشوری و لشگری به حداقل ۲۸۰۰ هزار تومان افزایش و از فروردین ماه نیز به ایشان پرداخت شده است.

 

طبق قانون افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که حداقل دستمزد کارگران در شورای عالی کار به نتیجه رسیده باشد، اما این تعیین دستمزد با گذشت دو ماه از ابتدای سال، هنوز نتیجه‌ای برای بازنشستگان در بر نداشته است.

 

هر ساله دستمزد کارگران پیش از شروع سال جدید مشخص می‌شد، اما امسال کرونا بهانه‌ای شد که نمایندگان کارفرمایی در شورای عالی کار در تشکیل جلسات تعلل کنند به همین دلیل تعیین دستمزد اواخر فروردین ماه ۹۹ مشخص نشد.

 

پس از مدتی جلسه شورای عالی کار، بدون رای و موافقت نمایندگان کارگری، با حداقل حقوق حدود یک میلیون ۸۰۰ هزارتومان به اضافه مبالغ تعیین شده از بابت حق مسکن، اولاد، بن و... برای کارگران شاغل به حدود دو میلیون ۸۰۰ هزار تومان رسید، البته این مبلغ به دلیل آن که مورد قبول نمایندگان کارگری نبود، هنوز حقوق کارگران در سال جدید افزایش پیدا نکرده است.

 

تکلیف دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز در این بین در هاله ای از ابهام باقی مانده، اولین و مهم‌ترین دغدغه این افراد که بیش از سه میلیون و پانصد هزار نفر سرپرست خانوار هستند این است که چرا افزایش متناسب با دیگر بازنشستگان برای این افراد در نظر گرفته نشده و چرا بازنشستگان کشوری و لشکری حقوقشان افزایش یافت، اما حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان همان مبلغ ناچیزی است که پیش از این می‌گرفتند.

 

پیش از این، علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفته بود: حداقل حقوق بازنشسته تامین اجتماعی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده که بن این افراد از ۴۸ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان، حق اولاد از ۱۲ به ۱۵ هزارتومان، حق مسکن از ۲۲ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان، حق همسر از ۵۹ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان اعلام شد که در نهایت حقوق بازنشسته تامین اجتماعی ۲ میلیون و ۹ هزار تومان تعیین شده است!!؟؟؟.

 

حال سوال بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی این است که آیا با این مبلغ افزایش، بازنشسته ای که بیش از ۳۰ سال خدمت و حق بیمه پرداخت کرده با داشتن عروس و داماد و نوه، هزینه های سرسام آور و اجاره مسکن، شهریه دانشگاه و.... چگونه می توان زندگی کرد!؟ و چرا هیچ مسئولی صدای مظلومیت این افراد را نمی شنود. 

 

طبق ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی حداقل مزدی که برای کارگران در شورای عالی کار مشخص می‌شود به عنوان حداقل حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران نیز تعیین می شود، یعنی حداقل حقوق یک بازنشسته نباید از حداقل دستمزد یک کارگر کمتر باشد.

منبع: خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار