غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد مدارس اراک و چند روستا در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد دستور صریح وزیر بهداشت برای بررسی دقیق درگیری بیمارستان ایلام

آخرین آمار جهانی کرونا

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۵ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۳۵۸ نفر در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 26
کد خبر: ۴۳۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه ۵ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۳۵۸ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید ۱۹) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۳۴۷ هزار و ۹۰۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۲ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۵۷۴ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش ۱۹ هزار و ۷۹۰ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع یک میلیون و ۷۰۶ هزار و ۲۲۶ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۹۹ هزار و ۸۰۵ آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشور برزیل که بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۱۱ هزار و ۴۵۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۳۷۶ هزار و ۶۶۹ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۲۳ هزار و ۵۲۲ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور روسیه به‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش ۸ هزار و ۹۴۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۳۵۳ هزار و ۴۲۷ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۳ هزار و ۶۳۳ روسی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشور‌های اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و آلمان نیز به ترتیب با ۲۸۲ هزار و ۴۸۰، ۲۶۱ هزار و ۱۸۴، ۲۳۰ هزار و ۱۵۸، ۱۸۲ هزار و ۹۴۲ و ۱۸۰ هزار و ۷۸۹ مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشور‌های ترکیه و هند نیز به ترتیب با ۱۵۷ هزار و ۸۱۴ و ۱۴۵ هزار و ۴۵۶ مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشور‌های آمریکا، اسپانیا و آلمان به ترتیب با ۴۶۴ هزار و ۶۷۰، ۱۹۶ هزار و ۹۵۸ و ۱۶۱ هزار و ۲۰۰ هزار بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار