کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

روسیه:تحریم های ضد ایرانی آمریکا نمونه بارز تروریسم اقتصادی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: تحریم های آمریکا علیه ایران به اهداف تعیین شده نمی رسد و چنین اقداماتی از سوی واشنگتن علیه ایران و سوریه تروریسم اقتصادی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 07
کد خبر: ۴۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، سرگئی ریابکوف مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه امروز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی در خبرگزاری ریانووستی افزود: مسکو به همکاری با تهران ادامه می دهد و ابزار لازم برای این همکاری وجود دارد.
وی با بیان اینکه ایران، روسیه و سوریه از مدتها پیش تحت تحریم های آمریکا قرار دارند، افزود: تحریم های آمریکا علیه ما نه تنها به اهداف خود نمی رسند بلکه تحمیل، اراده، همکاری، مشارکت و کمک های متقابل ما را بیشتر می کند.
معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه راه های به حداقل رساندن پیامدهای تحریم های آمریکا وجود دارد و این شیوه ها به تکامل خواهد رسید، اظهار داشت: شرکای جایگزین (برای آمریکا) و چارچوب کار وجود دارد که باید آن را تقویت کرد.

 

**مسکو مصمم به تکامل سیستم استفاده از ارزهای مالی با تهران است
وزیر امور خارجه روسیه در ادامه گفت که مسکو مصمم به تکامل و پایان رساندن پروژه تجارت با ارزهای ملی با تهران است.
وی ادامه داد: امکان گسترش همکاری های اقتصادی با ایران وجود دارد ضمن اینکه چندین طرح در دست اقدام داریم.
ریابکوف گفت: باید مرحله گذار از دلار به سیستم استفاده از ارزهای ملی ایران و روسیه را به پایان برسانیم تا مانع سوء استفاده آمریکا از نقش پول ملی این کشور در تبادلات جهانی شویم.

 

**شیوه های کاهش تاثیر تحریم ها تکامل می یابد
معاون وزیر امور خارجه روسیه این را هم گفت که شیوه های کاهش و به حداقل رساندن تاثیرات تحریم های آمریکا روزبروز تکمیل تر می شود.
وی به عزم کشورش برای ادامه همکاری با ایران در این عرصه و گسترش همکاری های دوجانبه اشاره کرد.

ارسال نظر