مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند

حضور پرشور ارامنه در روز 22 بهمن

ارامنه نیز در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب با حضوری پرشور با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب در روز 22 بهمن تجدید میثاق خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 08
کد خبر: ۴۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کارن خانلری نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: ارامنه ایران همچون سال‌های گذشته صبح روز 22 بهمن با به صد ا درآمدن ناقوس کلیساها در کلیسا حاضر شده و به صورت منسجم و هماهنگ در مراسم راهپیمایی این روز شرکت خواهند کرد که البته این حضور در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب پرشورتر از هر سال گذشته نیز خواهد بود.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی روز کشور افزود: معضلات اقتصادی یک امر گذرا است و آنچه که باقی خواهند ماند ارزش‌های انقلاب است که باید برای پاسداری از آن همه مشارکت داشته باشند و ارامنه هم مثل سایر آحاد مردم ایران همیشه برای حفظ و پایداری این اصولی که استقلال و آزادی ما را تضمین می‌کند با راه امام و رهبری و ارزش‌های انقلاب تجدید میثاق می‌کند.

نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این تجدید میثاق و حضور در صحنه مسیحیان ارمنی هر ساله بوده و امسال این حضور پرشورتر و چشم‌گیرتر خواهد بود و مسیحیان ارمنی حضوری چشمگیر در مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب خواهند داشت.

خانلری در پایان خاطرنشان کرد: حضور در مراسم راهپیمایی 22 بهمن یک وظیفه ملی است که ارامنه هم در کنار برادران مسلمان و غیرمسلمان خود در کشور در آن شرکت خواهند کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار