همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

راهپیمایی بزرگ 22 بهمن 1404؛ مردم سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند

راهپیمایی بزرگ 22 بهمن 1404؛ مردم سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند مردم تهران قبل از آغاز رسمی راهپیمایی 22 بهمن به‌منظور جشن ملی سالگرد پیروزی انقلاب، در خیابان‌ها حضور یافتند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۳۰۱۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن از دقایقی پیش در تهران و سراسر کشور آغاز شد و اقشار مختلف مردم در تهران با حضور در مسیرهای سیزده‌گانه در حال حرکت به‌سمت میدان آزادی هستند. 

گزارش‌های خبرنگاران حاکیست ساعتی قبل از آغاز رسمی مراسم و پیش از زمان اعلام‌شده برای شروع برنامه‌ها، جمعیت زیادی از مردم در خیابان‌ها حاضر شده و راهپیماییِ خود را شروع کرده بودند.

شرکت‌کنندگان در این آیین ملی، پرچم‌های ایران را بر دست گرفته و به اهتزاز در آوردند؛ هم‌چنین به‌علت مصادف شدن دهه فجرِ امسال با سال‌روز ولادت امام زمان(عج)، پرچم‌های «یا مهدی(عج)» نیز در کنار پرچم سه‌رنگ کشورمان به چشم می‌خورد.

مردم یک‌صدا و در قالب شعارهایی جنایات چند ده ساله‌ی آمریکا علیه ملت ایران و هم‌چنین جنایات رژیم صهیونی را محکوم کردند. برخی خانواده‌های شهدا نیز با تصاویر شهدای دفاع مقدس هشت‌ساله، مدافعان حرم، شهدای امنیت، شهیدان خدمت، شهدای جنگ 12 روزه و هم‌چنین شهیدان شبه‌کودتای دی‌ماه 1404 به خیابان‌ها آمدند.

بر اساس این گزارش، در حاشیه‌ی این راهپیمایی بعضی خودروهای آتش‌گرفته و آسیب‌دیده در جریان اقدامات تروریستیِ مسلحانه‌ی دی‌ماه 1404 که توسط آشوب‌گران تخریب و دچار حریق شده بود به نمایش در آمد.

به‌علت جسارت به ساحت قرآن کریم در وقایع تروریستی و ضدانسانیِ دی‌ماه 1404 توسط عوامل آموزش‌دیده‌ی موساد، برخی از راهپیمایی‌کنندگان در محکومیت این اقدام، نسخه‌ای از قرآن کریم را به‌دست گرفته و شعار می‌دادند که «حقیقت نمی‌سوزد...».

نمایش موشک های کروز و بالستیک در میدان آزادی

به گزارش تسنیم، تعدادی از موشک‌های کروزِ سومار، نور و قدیر و هم‌چنین برخی موشک‌های بالستیک از جمله موشک ذوالفقار، حاج قاسم، عماد و ... در میدان آزادی به نمایش در آمده است.

برخی از این موشک‌های در عملیات‌های وعده‌های صادق یک، دو و سه علیه اسرائیل و هم‌چنین پایگاه آمریکایی العدید به‌کارگیری شده بود.

لاشه پهپادهای اسرائیلی در راهپیمایی 22 بهمن

علاوه بر موشک‌ها، لاشه برخی پهپادهای ساقط شده اسرائیلی در جریان جنگ 12 روزه نیز در معرض دید راهپیمایان در میدان آزادی قرار گرفت.

شخصیتهای حاضر در راهپیمایی:

مسعود پزشکیان رئیس جمهور، غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، میرشاد ماجدی رئیس هیئت فوتبال تهران، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور، محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور، زهرا بهروز آذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، سید محمد اتابک وزیر صمت

در حاشیه‌ی راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن و گرامیداشت سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی، تابوت نمادین فرماندهان نظامی آمریکایی نیز به نمایش در آمد.

این اقدام در واکنش به تهدیدهای نظامی اخیر آمریکا صورت گرفت./تسنیم

کلمات کلیدی: 22 بهمن راهپیمایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار