محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟

راهپیمایی بزرگ 22 بهمن 1404؛ مردم سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند

راهپیمایی بزرگ 22 بهمن 1404؛ مردم سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند مردم تهران قبل از آغاز رسمی راهپیمایی 22 بهمن به‌منظور جشن ملی سالگرد پیروزی انقلاب، در خیابان‌ها حضور یافتند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۳۰۱۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن از دقایقی پیش در تهران و سراسر کشور آغاز شد و اقشار مختلف مردم در تهران با حضور در مسیرهای سیزده‌گانه در حال حرکت به‌سمت میدان آزادی هستند. 

گزارش‌های خبرنگاران حاکیست ساعتی قبل از آغاز رسمی مراسم و پیش از زمان اعلام‌شده برای شروع برنامه‌ها، جمعیت زیادی از مردم در خیابان‌ها حاضر شده و راهپیماییِ خود را شروع کرده بودند.

شرکت‌کنندگان در این آیین ملی، پرچم‌های ایران را بر دست گرفته و به اهتزاز در آوردند؛ هم‌چنین به‌علت مصادف شدن دهه فجرِ امسال با سال‌روز ولادت امام زمان(عج)، پرچم‌های «یا مهدی(عج)» نیز در کنار پرچم سه‌رنگ کشورمان به چشم می‌خورد.

مردم یک‌صدا و در قالب شعارهایی جنایات چند ده ساله‌ی آمریکا علیه ملت ایران و هم‌چنین جنایات رژیم صهیونی را محکوم کردند. برخی خانواده‌های شهدا نیز با تصاویر شهدای دفاع مقدس هشت‌ساله، مدافعان حرم، شهدای امنیت، شهیدان خدمت، شهدای جنگ 12 روزه و هم‌چنین شهیدان شبه‌کودتای دی‌ماه 1404 به خیابان‌ها آمدند.

بر اساس این گزارش، در حاشیه‌ی این راهپیمایی بعضی خودروهای آتش‌گرفته و آسیب‌دیده در جریان اقدامات تروریستیِ مسلحانه‌ی دی‌ماه 1404 که توسط آشوب‌گران تخریب و دچار حریق شده بود به نمایش در آمد.

به‌علت جسارت به ساحت قرآن کریم در وقایع تروریستی و ضدانسانیِ دی‌ماه 1404 توسط عوامل آموزش‌دیده‌ی موساد، برخی از راهپیمایی‌کنندگان در محکومیت این اقدام، نسخه‌ای از قرآن کریم را به‌دست گرفته و شعار می‌دادند که «حقیقت نمی‌سوزد...».

نمایش موشک های کروز و بالستیک در میدان آزادی

به گزارش تسنیم، تعدادی از موشک‌های کروزِ سومار، نور و قدیر و هم‌چنین برخی موشک‌های بالستیک از جمله موشک ذوالفقار، حاج قاسم، عماد و ... در میدان آزادی به نمایش در آمده است.

برخی از این موشک‌های در عملیات‌های وعده‌های صادق یک، دو و سه علیه اسرائیل و هم‌چنین پایگاه آمریکایی العدید به‌کارگیری شده بود.

لاشه پهپادهای اسرائیلی در راهپیمایی 22 بهمن

علاوه بر موشک‌ها، لاشه برخی پهپادهای ساقط شده اسرائیلی در جریان جنگ 12 روزه نیز در معرض دید راهپیمایان در میدان آزادی قرار گرفت.

شخصیتهای حاضر در راهپیمایی:

مسعود پزشکیان رئیس جمهور، غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، میرشاد ماجدی رئیس هیئت فوتبال تهران، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور، محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور، زهرا بهروز آذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، سید محمد اتابک وزیر صمت

در حاشیه‌ی راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن و گرامیداشت سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی، تابوت نمادین فرماندهان نظامی آمریکایی نیز به نمایش در آمد.

این اقدام در واکنش به تهدیدهای نظامی اخیر آمریکا صورت گرفت./تسنیم

کلمات کلیدی: 22 بهمن راهپیمایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار