رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان پیش‌بینی هوای تهران پنج روز آینده رکورد زنی اختلافات زن و شوهر‌ها/ ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با مشاوران بهزیستی زن هستند

احتمال بازگشایی دانشگاه‌ها زودتر از مهر

احتمال بازگشایی دانشگاه‌ها زودتر از مهر وزیر علوم با بیان این که به هیچ عنوان ترم آینده با تاخیر یا در بهمن ماه آغاز نمی‌شود، گفت: دانشجویان ورودی جدید بر روی این موضوع که ترم تحصیلی آینده‌ از بهمن ماه آغاز می‌شود حساب باز نکنند؛ چرا که ممکن است حتی کلاس‌های دانشجویان زودتر از مهر نیز آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر منصور غلامی ضمن بیان این مطلب در پاسخ به برخی شایعه‌ها برای تغییر مجدد زمان برگزاری آزمون‌های سال ۹۹، اظهار کرد: ما به هیچ عنوان قصد به تاخیر انداختن زمان برگزاری کنکور و آزمون‌های دیگر را نداریم؛ چرا که تمام تلاش ما این است که ورودی‌های سال ۹۹ را ترم آینده به کلاس‌های درس مجازی یا حضوری ببریم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: تاریخ‌های اعلام شده برای برگزاری آزمون‌های سال ۹۹ آخرین ظرفیتی است که بتوانیم پاسخ داوطلبان پذیرفته شده در اوایل مهر ماه سال جاری را داشته باشیم.

 

وزیر علوم همچنین در خصوص زمان احتمالی بازگشایی ترم آینده دانشگاه‌ها نیز خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان ترم آینده با تاخیر یا در بهمن ماه آغاز نمی‌شود؛ چرا که دانشجویان فعلی ما مشکلی برای ثبت نام و حضور در کلاس‌های درس در ترم آینده ندارند، ممکن است حتی دانشجویان زودتر از مهر ترم تحصیلی خود را آغاز کنند.

 

وزیر علوم خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما برای ورودی‌های جدید این است که ترم آینده را از اول پاییز یعنی مهر ماه شروع کنیم.

 

دکتر غلامی با تاکید بر اینکه دانشجویان روی برگزاری ترم آینده از بهمن ماه حساب باز نکنند، تاکید کرد: اگر پاسخ آزمون‌های ما با یک یا دو هفته‌ای تاخیر اعلام شود، این مدت را به صورت برگزاری کلاس‌های فشرده جبران خواهیم کرد. بنابراین ترم آینده از مهر ماه برگزار خواهد شد.

 

وزیر علوم به پیش‌بینی وضعیت آموزش دانشگاه‌ها در ترم آینده اشاره کرد و افزود: ما خوشبختانه در ترم جاری علی‌رغم اینکه آمادگی قبلی نداشتیم، به خوبی دانشگاه‌های ما توانستند از طریق آموزش‌های مجازی آموزش دانشجویان خود را پیش ببرند و به جز واحدهای علمی آموزش سایر درس‌ها به خوبی پیش می‌رود. برخی از دانشگاه‌های ما حتی آماده برگزاری امتحان نیز هستند، بنابراین برای ترم بعد ما دو گزینه را با هم پیش می‌بریم؛ اول اینکه ابتدا اگر مشکل بیماری برطرف و روال عادی شد، آموزش‌های ما حضوری خواهد بود، اما اگر ستاد مدیریت بیماری شهریور ماه اعلام کرد احیانا در مناطق یا استان‌هایی برای حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها احتیاط لازم است، ما ظرفیت های آموزش مجازی را همچنان تقویت می‌کنیم و کلاس‌ها را به این صورت ادامه خواهیم داد و تاخیری در برگزاری این کلاس‌ها ایجاد نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار