جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

توضیحات سازمان تعزیرات در خصوص قیمت خودرو و مسکن

رایگانی درباره آخرین وضعیت قیمت گذاری در حوزه خودرو و مسکن توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص احتکار بیش از ۴ میلیون دستکش در شورآباد جنوب تهران و چگونگی عرضه آن در بازار اظهار کرد:این انبار یکی از چندین انباری بود که در چند ماه گذشته بدون توجه به شرایط جامعه اقدام به احتکار دستکش و یا ماسک کرده بود.

 


وی با بیان اینکه در روز‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا به دلیل احتکار کالا‌ها حتی در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها نیز با کمبود اقلام مواجه بودیم، افزود:هم اکنون به دلیل هماهنگی‌ها و بازرسی‌ها کمبودی در خصوص اقلام نداریم و در وضعیت مطلوبی هستیم.



رایگانی با اشاره به این که هم اکنون مسیر توزیع اقلام مسیر شفاف است، گفت: با هماهنگی که سازمان‌های تعزیرات حکومتی، حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، وزارت بهداشت و درمان، علوم پزشکی سراسر کشور داشتند امکانات و اقلام بهداشتی در حوزه بهداشتی کامل شده است.



وی با تاکید بر این که سازمان تعزیرات در قیمت گذاری کالا ورود نمی‌کند، افزود:مرجع قیمت گذاری برای تمام واحد‌های تولیدی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان است و اگر کسی بیش از نرخ مصوبه کالایی را خریداری کرد می‌تواند با شماره تلفن‌های ۱۲۴ سازمان صمت، سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات، ۱۱۰ پلیس و ۱۱۴ سازمان اطلاعات تماس گرفته و شکایات خود را اعلام کند.



سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از مردم در خواست می‌کنیم که از کوچکترین تخلفات نیز گذر نکنند چرا که منجر به فراوانی تخلف می‌شود.

وی در خصوص احتکار خودرو نیز اظهار کرد: سازمان تعزیرات مرجع رسیدگی و یا حق ورود به مساله خودرو را ندارد مگر این که سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده که ناظر براین موضوع است از ما در خواست کند.



رایگانی گفت: به عنوان مثال اعلام کند که فلان شرکت خودرو ساز خودرو را با قیمت مصوب ۵۳ میلیون تومان به خریدار ۵۳ و میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رساند که این ۷۰۰ هزار تومان تخلف را بررسی کنید که سازمان تعزیرات در این صورت ورود می‌کند.



وی با اشاره به این مشکلات خودرو‌های سنگین نیز مانند خودرو‌های سبک است، افزود: به مشکلات این قشر کمتر توجه شده است، اما باز هم می‌گوییم سازمان تعزیرات هیچگونه نقشی در قیمت گذاری محصولی ندارد.



سخنگوی تعزیرات اظهار کرد:تا زمانی که بحث قیمت مسکن به صورت قانونی بررسی نشود نمی‌توانیم به آن ورود کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار