متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان

درمان مشکلات اقتصادی را به جوانان بسپارید

آیت الله سید احمد علم‌الهدی: اگر می‌خواهیم مشکلات اقتصادی کشور حل شود نباید امیدمان به خارج از کشور باشد و باید مانند فناوری هسته‌ای به جوانان خودمان اعتماد کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 08
کد خبر: ۴۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛آیت الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه های نماز جمعه مشهد که در بارگاه منور رضوی برگزار شد اظهار کرد: دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب مداوم توسط رسانه ها به اطلاع مردمی می رسد و باید گفت بیشتر این موضوعات دستاورد نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و انقلاب ما ادامه دارد.

وی افزود: نظام اسلامی ابزاری برای انقلاب بود که به سرعت پیشرفت کرده و اکنون جهانی شده و دستاورد انقلاب در حقیقت آزادسازی اسلام از مسجد و حسینیه ها بود و توانستیم با تکیه بر این مهم مقابل استکبار جهانی ایستادگی کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پیش از انقلاب آمریکایی ها سگی به عنوان اسرائیل در منطقه آوردند که به کشورها حمله می کرد و کسی قدرت اعتراض نداشت و فلسطینیان نیز جز افراد آواره چیز دیگری نبود.

علم‌الهدی تاکید کرد: امروز اسرائیل به برکت جریان مقاومت و قدرت جمهوری اسلامی ایران نفس های آخر خود را می کشد و این دستاورد انقلاب است که اسرائیل هیچ کاری نمی تواند انجام دهد.

وی گفت: مردم برای توسعه فناوری قیام نکردند بلکه هدف آنها توسعه دین و اسلام است و هنوز هم در میانه راه هستیم و روزی پیروزی نهایی حاصل می شود که اسلام در دنیا حاکم شود اما عده ای در کشور این واقعیت را درک نکرده اند و خسته شده اند.

امام جمعه مشهد تاکید کرد: عده ای افراد خسته از انقلاب داریم که نتوانستند مسیر را ادامه دهند و خود را کنار کشیدند وبه دنبال زندگی و رفاه خود رفتند و منتظر فرصت هستند که حکومت را از آن خود کنند.

علم‌الهدی اظهار کرد: نیروی سازشکار با آمریکا نمی‌خواهیم زیرا ما تجربه دوران پهلوی را داریم که کارشناسان آمریکایی و انگلیسی در این کشور مدیریت می کردند و وضعیت ما آنگونه بود و خاندان پهلوی نیز به دنبال عیاشی و جمع کردن پول بودند.

وی خاطرنشان کرد: اگر مدیریت خارجی ها در این کشور درست بود پس چرا ما در همه حوزه ها وابسته به خارج بودیم و روستاها از آب و برق و جاده محروم بودند و در حوزه مهندسی جز خاک و آجر چیز دیگری نداشتیم.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: نباید برخی مسئولان ما چشمشان را به غرب بدوزند و اعتقاد داشته باشند مشکلات توسط خارجی ها حل می شود زیرا همین تفکر باعث مشکلات امروز اقتصادی مردم شده است. اگر اقتصاد به دست جوانان کشور داده شود مانند انرژی هسته ای و قدرت موشکی پیشرفت زیادی خواهیم کرد.

مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار