وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه اجتماعی استان البرز

روحانی: شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به‌طور منظم به سهامداران گزارش دهند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی باید با شفافیت کامل مدیریت رقابتی را به دست آورند، گفت: این شرکت‌ها به‌طور منظم به دارندگان سهام گزارش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 02
کد خبر: ۴۴۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، یکصد وچهلمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز سه شنبه به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور تشکیل شد.

 

در این جلسه گزارشی از فرایند آزاد سازی سهام عدالت و حق تصمیم گیری دارندگان این نوع سهام در زمینه چگونگی استفاده از سهام خود در شکل مدیریت یا فروش از طریق بانک ها ارائه شد.

 

رئیس جمهور در این زمینه بر لزوم توجه به حقوق دارندگان سهام عدالت و برخورداری آنان از حق مدیریت در فروش، ‌تبدیل دارایی و نگهداری آن تاکید کرد و گفت که باید با اطلاع رسانی کامل و آشنا کردن صاحبان سهام عدالت با حقوقشان ،‌ امکان تصمیم گیری آگاهانه آنان دراین زمینه فراهم شود.

 

در این جلسه همچنین در خصوص نحوه تشکیل و فعالیت شرکت های سرمایه گذاری استانی و ادامه فعالیت آنان گزارشی ارائه شد.

 

روحانی تاکید کرد: شرکت های سرمایه گذاری استانی باید با شفافیت کامل مدیریت رقابتی لازم را بدست آورند و به طور منظم به دارندگان سهام گزارش دهند.

 

در ادامه این جلسه وزیراموراقتصادی و دارایی از برنامه واگذاری شرکت های دولتی و زیرمجوعه بانک های دولتی در بازار بورس گزارش داد.

 

رئیس جمهور نیز خواستار سهولت بیشتر در امر واگذاری سهام و تداوم برنامه های خصوصی سازی در جهت کاهش حضور دولت و مردمی کردن اقتصاد شد.

 

در این جلسه پیشنهاد و طرح های ارائه شده از جانب اقتصاد دانان و مراکز تحقیقاتی کشور درباره مدیریت عرضه و تقاضا در بورس مطرح و بررسی شد.

 

روحانی در این زمینه تاکید کرد عرضه منظم و موزون سهام دولت به شکل های متنوع به صورت صندوق های قابل معامله (etf) و چه به صورت مستقیم در اشکال بلوکی و خرد باید ادامه یابد وهمه روش های لازم برای تسریع و تسهیل ورود شرکت ها به بورس مورد استفاده قرار گیرد و در این زمینه به طور خاص از مشوق های مالیاتی نیز استفاده شود.براین اساس همچنین قرار شد صندوق های پروژه برای تامین مالی طرح های بزرگ از طریق بازار سرمایه مورد حمایت قرار گیرند.

 

رئیس جمهور در این زمینه توصیه کرد با اجرای کامل قانون در زمینه تامین مالی صندوق های بازنشستگی کشور و لشکری از محل منابع داخلی اعم از سود حاصل از دارایی ها و فروش دارایی های خود در امر پذیرش شرکت ها در بورس برای افزایش عمق بازار سرمایه تلاش شود.

 

همچنین تسهیل افزایش سرمایه شرکت ها از محل صرف سهام از دیگر موارد مورد تاکید جلسه ستادهماهنگی اقتصادی دولت بود.

 

رئیس جمهور در این زمینه از وزارت اموراقتصادی و دارایی خواست با کمک صداوسیما و رسانه های عمومی و به‌ویژه فضای مجازی در زمینه حضور هوشمند در بازار سرمایه، آموزش عمومی دهد و فرهنگ سازی کند.

 

در ادامه این جلسه موضوع تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها با توجه به تبعات اقتصادی کرونا و نوسان قیمت در بازارهای جهانی مطرح و بررسی شد.

 

رئیس جمهور دراین بخش نیز حمایت از تولید داخلی و ایجاد جهش در تولید وصادرات را ضروری خواند و از وزارت نفت خواست با توجه به شرایط ویژه کنونی در این بازه زمانی تصمیم های مناسبی بگیرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار