تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

بازگشت شرکت کشت و صنعت مغان به دولت/ رای هیات داوری به ابطال واگذاری

نماینده مردم تبریز از بازگشت شرکت کشت و صنعت مغان به دولت بر اساس رای هیات داوری رسیدگی کننده به این پرونده خبر داد
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس از بازگشت شرکت کشت و صنعت مغان به دولت بر اساس رای هیات داوری رسیدگی کننده به این پرونده خبر داد.

وی درباره جزئیات این رای گفت:‌ هیات داوری رسیدگی کننده به پرونده شرکت کشت و صنعت مغان رأی به ابطال واگذاری این شرکت داده است. 

نماینده مردم تبریز در مجلس درباره کیفیت آرای این هیات افزود: این هیات 7 نفره است که یک نفر از اعضا به نام آقای خوانساری در جلسه غایب بوده و ۵ نفر از اعضا هم رای به ابطال واگذاری این شرکت به بخش خصوصی داده و یک نفر هم موافق واگذاری بوده است. 

علیرضا بیگی تصریح کرد: بر اساس رای صادر شده هیات رسیدگی کننده به پرونده واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان، روند اعاده شرکت کشت و صنعت مغان به دولت آغاز خواهد شد. 

علیرضابیگی درباره میزان سرمایه‌ای که به بیت المال بر اساس این رای بازگشته است اظهار داشت: سال 96 از سرمایه شرکت کشت و صنعت مغان ارزیابی صورت گرفت و اعلام شد که ۴ هزار میلیارد تومان سرمایه این شرکت است این در حالیست که در آن زمان دلار ۳۵۰۰ تومان بود و بر همین مبنا باید ۴ هزار میلیارد تومان سال ۹۶ را ۴۰ هزار میلیارد تومان در شرایط فعلی برآورد کرد. 

وی تصریح کرد رای هیات مستشاری دیوان محاسبات هم به صراحت اعلام کرده که هزاران میلیارد تومان تضییع حقوق بیت المال در این واگذاری صورت گرفته است. 

فارس

ارسال نظر