یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

احتمال درگیری اسرائیل و حزب الله با اقدامات تحریک آمیز آمریکا

سفیر روسیه در لبنان با خطرناک خواندن اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در منطقه، گفت: مسکو و بیروت مواضع غرب درباره مرتبط کردن مسئله بازگشت پناهجویان به روند حل و فصل اوضاع سیاسی در سوریه را محکوم می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 09
کد خبر: ۴۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، "الکساندر زاسیپکین" سفیر روسیه در لبنان، امروز (شنبه) در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری «نووستی» تاکید کرد که مواضع مسکو و بیروت درباره تمایلات غیرقابل قبول کشورهای غربی برای مرتبط ساختن مسئله بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان با موضوع حل و فصل سیاسی اوضاع در سوریه کاملا منطبق بر یکدیگر است و هر دو طرف چنین برخوردی را محکوم می‌کنند.

وی گفت: «بدون هیچ تردیدی مسئله بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان یکی از اولویت‌ها برای دولت لبنان است. طی سال‌های گذشته هم مواضع رهبران سیاسی این کشور همواره از فراهم شدن شرایط مناسب برای بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان حمایت کرده‌اند. در عین حال مقامات مسکو و بیروت در این مسئله کاملا با یکدیگر هم عقیده هستند که تلاش کشورهای غربی برای مرتبط ساختن این موضوع با حل و فصل سیاسی اوضاع سوریه غیرقابل قبول است. چنین برخوردی از سوی غرب اقدامی غیرسازنده در جهت عادی سازی زندگی مردم سوریه است.»

این دیپلمات یادآور شد که روسیه فعالانه برای پیشبرد حل و فصل سیاسی اوضاع و هماهنگی اقدامات لازم در این راستا با سایر شرکایش در چارچوب مذاکرات آستانه (ترکیه و ایران) تلاش می‌کند. سه کشور ضامن صلح در سوریه همچنین تمرکز خود را روی این مسئله قرار داده‌اند تا کمیته قانون اساسی سوریه هرچه سریعتر فعالیت خود را آغاز کند.

وی افزود: «ولی در عین حال در رابطه با مسئله بازگشت پناهجویان، مهمترین مسئله آن است که نباید منتظر پایان یافتن حل و فصل مسائل سیاسی در سوریه ماند و لازم است تا شرایط مناسبی برای بازگشت آنها، تامین امنیت مناطق مسکونی و همچنین بازسازی زیرساختارهای اقتصادی و اجتماعی این کشور انجام شود.»

سفیر روسیه همچنین در پاسخ به سئوال دیگری، بعید ندانست که اقدامات تحریک آمیز آمریکا علیه ایران و جنبش حزب الله لبنان، به درگیری جدیدی بین لبنان و اسرائیل بیانجامد.

زاسیپکین گفت: «در رابطه با اختلافات بین لبنان و اسرائیل نمی‌توان پیش بینی دقیقی انجام داد، برای اینکه منطقه خاورمیانه در وضعیت نامشخصی قرار دارد. مسلما مردم و دولت‌های منطقه خواستار حل و فصل بحران‌های موجود و بازگشت به زندگی عادی و توسعه همکاری‌ها هستند. در حالیکه آمریکایی‌ها با تشدید اختلافات و اقدامات تحریک آمیز خود علیه ایران و حزب الله لبنان، ممکن است باعث ایجاد مناقشات جدیدی، از جمله مناقشات قومی-مذهبی در منطقه و حتی مناقشه نظامی جدید بین لبنان و اسرائیل شوند.»

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار