خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

ثبت‌نام از جاماندگان یارانه معیشتی به کجا رسید؟

ثبت‌نام از جاماندگان یارانه معیشتی به کجا رسید؟ با وجود اینکه در اسفند ۹۸ از سوی ستاد شناسایی یارانه معیشتی اعلام شده بود که در خرداد ماه مجدداً سایت حمایت معیشتی برای ثبت‌نام از متقاضیان یارانه فعال شود اما ظاهراً دولت قصدی برای اجرای این قول خود ندارد!
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 03
کد خبر: ۴۴۵۱۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  همزمان با افزایش قیمت سوخت از سوی دولت در سال گذشته، واریز یارانه معیشتی به حساب خانواده‌های مشمول و شناسایی شده توسط وزارت رفاه آغاز شد.

 

بر همین اساس واریز یارانه حمایت معیشتی از 28 آبان آغاز شد و در مرحله نخست، یارانه 20 میلیون ایرانی واریز شد؛ در تاریخ 30 آبان، یارانه 20 میلیون نفر دیگر واریز شد و در دوم آذر ماه یارانه 20 میلیون نفر بعدی به حساب سرپرستان خانوار واریز شود.

 

در ادامه نیز از سوی وزارت رفاه و سازمان برنامه و بودجه اعلام شد که دهم هر ماه مراحل بعدی یارانه معیشتی به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد همچنین بر اساس اعلام دولت، مبلغ یارانه حمایت معیشتی برای خانوارهای یک‌‌نفره 55 هزار تومان، برای خانوارهای دو نفره 103 هزار تومان، خانوارهای سه‌نفره 138 هزار تومان،‌ خانوارهای چهار نفره 172 هزار تومان و خانوارهای پنج‌‌ نفره و بیشتر 205 هزار تومان در نظر گرفته شد.

 

با آغاز واریز یارانه‌ معیشتی به حساب سرپرستان خانوار، برخی از خانواده‌ها نسبت به عدم دریافت یارانه معیشتی اعتراض کردند که در پی آن، ادرس سایتی از سوی وزارت رفاه برای ثبت اعتراضات اعلام شد و از سرپرستان خانوار متقاضی یارانه معیشتی درخواست شد اطلاعات خود را در این سایت ثبت‌ کنند و در ادامه نیز در صورت تأیید اطلاعات یارانه معیشتی به حساب آنها واریز خواهد شد.

 

پس از ثبت اعتراضات در سایت اشاره شده، تعدادی از خانواده‌ها مشمول دریافت یارانه معیشتی شدند همچنین با اعلام حسین میرزایی، سخنگوی ستاد شناسایی یارانه معیشتی پرونده ثبت اعتراضات در آذر ماه سال گذشته بسته شد و آنگونه که میرزایی اعلام کرد، قرار شد سایت hemayat.mcls.gov.ir در خرداد ماه 99 برای ثبت اعتراضات مجدداً فعال شود.

 

میرزایی در این باره اعلام کرده بود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، خرداد و آذر هر سال یک بار کل جامعه هدف که متقاضی طرح حمایت معیشتی هستند، بررسی می‌شوند همچنین به گفته وی حدود 19 میلیون خانوار یارانه معیشتی دریافت می‌کنند.

 

به گزارش تسنیم، در حالی اعلام شد بود که در خرداد ماه فرصت جدیدی برای جاماندگان از یارانه معیشتی فراهم خواهد شد که پیگیری‌های صورت گرفته خبرنگار تسنیم حکایت از آن دارد که ظاهراً دولت و مجموعه وزارت رفاه برای ثبت‌نام از متقاضیان جدید هیچ برنامه‌‌ای ندارد و قرار نیست، سایت مجدداً فعال شود و این در حالیست که بسیاری از خانواده‌ها در انتظار فرا رسیدن خرداد ماه و ثبت‌نام برای دریافت یارانه معیشتی هستند که تا به امروز با خلف وعده دولت در این زمینه روبه‌رو شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محمد رسول زیبائی مقدم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
0
0
با سلام و عرض خسته نباشید. شاید بد نباشه عرض کنم بنده از بدو طفولیت کارگر بودم و الآن هم که در حدود 48سالمه بیش از یکسال است که کاملا بیکارم. از ناحیه هر هر دو پا مصدوم هستم و یک دختر 3ساله دارم و یک ماشین آردی مدل پایین که اونم از بابت خرابی و نداشتن هزینه تعمیرش، 15ماهه هم پای من خوابیده . من از هیچ منبعی درآمد ندارم یا لازم خونمو فروختم و یا برخی از دوستان کمکم میکنند و خدا شاهد است به هر دری هم زدم برای دریافت یارانه ها جز هزینه کردن چیزی عایدم نکرد ، وباز خداوند رو به گواهی میگیرم که سختی تمام میتوانم روزی یک وعده مختصر به دخترکم غذا بدهم و رفع دیگر احتیاجات اصلا مقدورم نیست.بیمه هم ندارم . دولت هم جز وعده دادن و در انتظار گذاشتن و به ریش مون خندیدن کاری نخواهد کرد جز اینکه در موسم انتخابات باز با نمایش چهره ایی موجه از ما ملت انتظار رآی دادن داره.من چیزی رو دروغ نگفتم و یک کامنت پوچ ثبت نکردم . چنانچه تمایل داشتید تشریف بیارید و از نزدیک ملاحظه کنید این هم شماره تماسم 09904161584
حسین منوچهری
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
0
0
خواهشن ملتوسرکارنزارین بقران گرفتارن ملت منه بدبخت صدبارثبت نام کردم نه معیشتی گرفتم نه یارانه نه ماشین دارم نه خونه واسه نون شبم موندیم واقعن خدای هست که جواب این مسولینو بده من یه ساله ازدواج کردم دنباله طلاقم بخدا نمیتونم ازپس مشکلات بربیام به لطف روحانی
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار