آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تمایل رژیم صهیونیستی به بازگشت تنش به نوار غزه

با تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی کمک های مالی قطر که به صورت ماهیانه با اجازه رژیم صهیونیستی وارد نوار غزه می شد، قطع شده است. گروه های فلسطینی این اقدام را تمایل اشغالگر برای بازگشت تنش قلمداد می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 04
کد خبر: ۴۴۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، کمک مالی قطر به نوار غزه که به صورت ماهیانه در موعد مقرر و با اجازه رژیم صهیونیستی وارد نوار غزه می‌شد در ماه جاری بیش از یک هفته است که به تأخیر افتاده و این موضوع در پی تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی رخ داده است.

 

بر اساس گزارش روزنامه «الاخبار»، گروه‌های فلسطینی این اقدام را عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از توافق‌های مربوط به آتش‌بس قلمداد کرده‌اند، به مجرد اینکه خیال «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از تشکیل دولت راحت شد اخبار مربوط به کمک ماهیانه قطر هم قطع شد و حتی موعدی مشخص برای آن تعیین نشده است.

 

در همین زمینه منابع فلسطینی به الاخبار گفتند، طی دو روز گذشته روند ارسال بالن‌های آتش‌زا از سوی یگان‌های میدانی کمیته عالی راهپیمایی بازگشت به سمت فلسطین اشغالی از سرگرفته شده، ولی فعلا حامل مواد منفجره نیست تا هشداری برای رژیم صهیونیستی باشد.

 

از سوی دیگر کمیته عالی راهپیمایی بازگشت اخیرا نشستی در مقر جبهه مردمی برای آزادی فلسطین برگزار کرد تا فعالیت‌های مربوط به سالروز جنگ ۱۹۶۷ و مردود دانستن طرح فعلی رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی بیشتر کرانه باختری را بررسی کند.

 

کابینه جدید اسرائیل به اجرای توافق‌ها ادامه میدهد

 

در ادامه گزارش الاخبار که چهارشنبه (دیروز) منتشر شده، آمده است: گروه‌های فلسطینی به میانجی‌ها تا آغاز هفته آینده مهلت داده‌اند تا رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای توافق‌ها کنند. جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی نیز طی دو روز گذشته بار‌ها با قاهره تماس گرفته‌اند تا در جریان موضع اسرائیل قرار بگیرند. علیرغم آنکه مصر اطمینان داده کابینه جدید اسرائیل به اجرای توافق‌ها ادامه میدهد گروه‌های فلسطینی گفته‌اند از نظر آن‌ها تأخیر غیرقابل توجیه در ورود کمک قطر به غزه را نشان تمایل اشغالگر برای بازگشت تنش قلمداد می‌کنند و درباره عکس‌العمل‌های بزرگ به این موضوع هشدار داده‌اند ضمن اینکه گفته‌اند تمام اهرم‌های فشار در منطقه مرزی را سریعا از سر می‌گیرند.

 

پهپاد‌های شناسایی رژیم صهیونیستی بر فراز نوار غزه پرواز کردند

 

همزمان با تهدید گروه‌های فلسطینی، منابع آگاه در مقاومت فلسطین اعلام کردند، پهپاد‌های شناسایی رژیم صهیونیستی به صورت گسترده بر فراز نوار غزه پرواز کردند و برخی از آن‌ها به راکت مجهر بوده‌اند.

 

تیرماه گذشته (۱۳۹۸) رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شدند، با نظارت سازمان ملل توافق آتش‌بسی حاصل شده تا بر اساس آن ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی متوقف شود و در مقابل آن دامنه صید ماهیگیران فلسطینی بیشتر و ورود سوخت به نوار غزه از سر گرفته شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار