مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است

آیا آتش سوزی های اخیر عمدی است؟

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: برخلاف برخی از افراد که مدعی شده اند آتش سوزی‌های اخیر در تهران عمدی است برای کارشناسان سازمان آتش نشانی تا این لحظه عمدی بودن آتش سوزی‌ها ثابت نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 05
کد خبر: ۴۴۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران درخصوص اینکه در برخی از محافل و فضای مجازی پیام‌ها و ادعا‌هایی دست به دست می‌شود که حکایت از عمدی بودن آتش سوزی‌های اخیر در تهران دارد گفت: برای ما در سازمان آتش نشانی شهر تهران هنوز عمدی بودن آتش سوزی‌ها ثابت نشده است.

 

وی افزود: ایجاد آتش سوزی دهه‌ها عامل دارد که هر کدامش می‌تواند باعث آتش سوزی شود نظیر صاعقه، آتش خاموش نشده بعد از پیکنیک، اتصالی سیم‌های برق و حتی گرمای بیش از حد هوا در حالی که شعله عمدی یکی از این علت‌ها می‌تواند باشد.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: ما در سازمان آتش نشانی تهران در همین روز‌های اخیر بار‌ها اعلام کرده ایم که عمدی بودن آتش سوزی‌هایی که عمدتا هم در فضای عمومی شهر بوده است برای ما ثابت نشده است.

 

ملکی گفت: البته نکته جالب این است که در خود آتش سوزی عمدی هم دو نوع آتش عمدی داریم. یک مورد همان چیزی است که در ذهن مردم همواره همراه با انگیزه خرابکاری است و نوع دوم که عمدی است، اما به قصد خرابکاری نیست.

 

وی ادامه داد: از سالیان قبل کشاورزان پس از اولین برداشت برای از بین بردن پوشال‌های باقی مانده روی زمین اقدام به ایجاد حریق می‌کرده اند تا پول حمل و نقل پوشال‌ها را ندهند.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: در همین حین کنترل آتش از دست شان خارج شده و به زمین‌های مجاور و بوستان و درخت‌های دیگر سرایت می‌کرده و باعث حریق می‌شده است که این هم یک نوع آتش عمدی محسوب می‌شده است.

 

ملکی گفت:، اما اینکه برخی می‌گویند ما دیدیم یک نفر با یک شعله در دست آمد و جایی را به آتش کشید و رفت برای ما هنوز ثابت نشده است و باید اگر فیلم و عکس و مدارکی در دست دارند به ما و دستگاه‌های ذی ربط ارائه کنند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار