اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

آیا آتش سوزی های اخیر عمدی است؟

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: برخلاف برخی از افراد که مدعی شده اند آتش سوزی‌های اخیر در تهران عمدی است برای کارشناسان سازمان آتش نشانی تا این لحظه عمدی بودن آتش سوزی‌ها ثابت نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 05
کد خبر: ۴۴۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران درخصوص اینکه در برخی از محافل و فضای مجازی پیام‌ها و ادعا‌هایی دست به دست می‌شود که حکایت از عمدی بودن آتش سوزی‌های اخیر در تهران دارد گفت: برای ما در سازمان آتش نشانی شهر تهران هنوز عمدی بودن آتش سوزی‌ها ثابت نشده است.

 

وی افزود: ایجاد آتش سوزی دهه‌ها عامل دارد که هر کدامش می‌تواند باعث آتش سوزی شود نظیر صاعقه، آتش خاموش نشده بعد از پیکنیک، اتصالی سیم‌های برق و حتی گرمای بیش از حد هوا در حالی که شعله عمدی یکی از این علت‌ها می‌تواند باشد.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: ما در سازمان آتش نشانی تهران در همین روز‌های اخیر بار‌ها اعلام کرده ایم که عمدی بودن آتش سوزی‌هایی که عمدتا هم در فضای عمومی شهر بوده است برای ما ثابت نشده است.

 

ملکی گفت: البته نکته جالب این است که در خود آتش سوزی عمدی هم دو نوع آتش عمدی داریم. یک مورد همان چیزی است که در ذهن مردم همواره همراه با انگیزه خرابکاری است و نوع دوم که عمدی است، اما به قصد خرابکاری نیست.

 

وی ادامه داد: از سالیان قبل کشاورزان پس از اولین برداشت برای از بین بردن پوشال‌های باقی مانده روی زمین اقدام به ایجاد حریق می‌کرده اند تا پول حمل و نقل پوشال‌ها را ندهند.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: در همین حین کنترل آتش از دست شان خارج شده و به زمین‌های مجاور و بوستان و درخت‌های دیگر سرایت می‌کرده و باعث حریق می‌شده است که این هم یک نوع آتش عمدی محسوب می‌شده است.

 

ملکی گفت:، اما اینکه برخی می‌گویند ما دیدیم یک نفر با یک شعله در دست آمد و جایی را به آتش کشید و رفت برای ما هنوز ثابت نشده است و باید اگر فیلم و عکس و مدارکی در دست دارند به ما و دستگاه‌های ذی ربط ارائه کنند.

ارسال نظر