سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

طرح جدید مجلس یازدهم برای بهبود معیشت مردم

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی از طرح جدید مجلس یازدهم برای بهبود وضع معیشتی و اقتصادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 06
کد خبر: ۴۴۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، کیومرث سرمدی نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی از تدوین طرحی از سوی جمعی از نمایندگان مجلس یازدهم برای بهبود وضع معیشتی و اقتصادی کشور خبر داد و گفت: امروز شرایط اقتصادی و معیشتی برای بسیاری از دهک‌های جامعه مساعد نیست.

 

وی با بیان اینکه باید برنامه‌ریزی مدونی برای بهبود سطح معیشتی و رفاهی مردم در سطوح مختلف صورت گیرد، اظهار داشت: سیاست‌های دولت در سال‌های اخیر در جهت بهبود وضع معیشتی و رفاهی مردم، به‌خصوص اقشار ضعیف و کم‌درآمد نبوده و نرخ تورم نیز روز به روز افزایش می‌یابد.

 

نماینده مردم اسدآباد در مجلس تصریح کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در سال‌های 97 و 98، معیشت مردم باید در اولویت قرار گیرد؛ متأسفانه بخشی از این مشکلات ناشی از بی‌برنامگی دولت است، زیرا دولت اقتصاد مقاومتی و استقلال اقتصادی از درآمدهای نفتی را دنبال نکرده، بنابراین مجلس یازدهم به‌طور ویژه به مباحث اقتصادی خواهد پرداخت.

 

سرمدی اضافه کرد: براساس طرحی که از سوی جمعی از نمایندگان برای بهبود وضع معیشتی و اقتصادی مردم در حال تدوین است، وظایف و تکالیفی به سازمان برنامه و بودجه و نیز سازمان هدفمندی یارانه‌‌ها جهت بهبود روند پرداخت یارانه‌های نقدی اندیشیده شده است.

 

 نماینده مردم اسدآباد در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: طرح نمایندگان مجلس برای بهبود وضع معیشتی و اقتصادی در هفته جاری و پس از جمع‌آوری امضاهای نمایندگان، تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس می‌شود تا پس از اعلام وصول، جهت بررسی، به کمیسیون مربوطه ارجاع شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار