پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر؛ افزایش قیمت دلار امروز ادامه دارد؟ گاز برخی مناطق اهواز قطع می‌شود قیمت دلار، یورو امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت شامگاهی سکه امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / سکه به کانال ۲۴۰ میلیون تومان رفت قیمت طلا شامگاه ۵ مهر ۱۴۰۵ قیمت جدید دام زنده امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / گوساله و گوسفند زنده کیلویی چند شد؟

دارندگان سهام عدالت می‌توانند دارایی‌هایشان را در بازار سرمایه معامله کنند

دارندگان سهام عدالت می‌توانند دارایی‌هایشان را در بازار سرمایه معامله کنند رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از افزایش ۱۰۰ برابری ارزش بازار سرمایه نسبت به سال ۱۳۸۸ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،  حسن قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی وضعیت اقتصادی کشور گفت: یکی از فرصت‌های بزرگ در اقتصاد کشور بازار سرمایه است. با توجه به رونق بازار سرمایه و اتفاقاتی که افتاده توجه بیشتری به این بازار صورت گرفته و این فرصت خوبی برای تامین مالی و توسعه اقتصاد کشور است.

 

وی اضافه کرد: در چند سال گذشته در بازار سرمایه، چند اتفاق بزرگ افتاده است یکی از آنها تصویب قانون سرمایه در سال ۱۳۸۴ است که باعث شد یکسری ابراز و نهادها خلق شود. همچنین قانون توسعه نهادها و ابزارهای مالی جدید در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۱۳۸۸ به تصویب رسید و در اختیار بازار سرمایه قرار گرفت. اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری شرکت‌ها در راستای این قانون هم از طریق بازار سرمایه انجام شد.

 

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: در سال ۱۳۸۸ ارزش کل بازار ۴۲ هزار میلیارد تومان بوده که در حال حاضر به ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که نسبت به سال ۱۳۸۸ بالغ بر ۱۰۰ برابر شده و نشان‌دهنده پتانسیل بالای این بازار است.

 

قالیباف با اشاره به آزاد سازی سهام عدالت اظهار کرد: دارندگان سهام عدالت می‌توانند دارایی‌هایشان را در بازار سرمایه معامله کنند که ۱.۵ درصد آنها سهام‌شان را در بورس معامله کردند. نگرانی ما این بود که عمده آنها فروشنده شوند.

 

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به وجود ۱۳ میلیون کد معاملاتی در بازار بورس گفت: با اضافه شدن سهام عدالت تعداد دارندگان کد معاملاتی در بازار سرمایه که سرمایه‌گذار محسوب می‌شوند هفت میلیون نفر می‌شود که این نشان‌دهنده جایگاه بازار سرمایه در اقتصاد کشور است و می‌تواند مسئولیت‌های بیشتری را در اقتصاد ایفا کند.

 

وی با اشاره به تسهیل ورود شرکت‌ها در بورس و انتشار اوراق بخش خصوصی از طریق بازار سرمایه خاطرنشان کرد: الان عمدتا دولت از طریق بازار سرمایه تامین مالی می‌کند و ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق نیز در بورس به فروش رسیده است./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار