عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

رویکرد وزیر امور خارجه جدید عراق نسبت به کشورهای همسایه

«فواد حسین» وزیر خارجه جدید عراق امروز در مراسم تودیع و معارفه‌ای که در مقر وزارت خارجه عراق و با حضور «محمد علی الحکیم» وزیر خارجه قبلی این کشور برگزار شد، ضمن تقدیر از آقای الحکیم طی سخنانی اعلام کرد سیاست‌های خوبی را با کشور‌های همسایه و پیرامون خود دنبال خواهد نمود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین پس از تحویل گرفتن منصب وزیر خارجه عراق گفت: «قول می‌دهم که برای منافع کشور عراق و سیاست خارجه و دیپلماسی عراق تلاش کنم».

 


او تاکید کرد: «با کادر وزارتخانه نشستی برگزار شد و کار را برای پیشبرد امور آغاز کردیم و سیاست‌های خوبی را با کشور‌های همسایه و پیرامون خود دنبال می‌کنیم».

 


«محمد علی الحکیم» وزیر خارجه سابق عراق هم ضمن تبریک به آقای فواد حسین برای او در اداره پرونده سیاست خارجی عراق آرزوی موفقیت کرد.

 


حسین گفت: «وزارت خارجه عراق به سمت تقویت روابط متوازن و مبتنی بر تحقق منافع عراق، تحقق خواسته‌های ملت و اجرای آنچه به سیاست خارجی در چارچوب برنامه دولت مربوط است، پیش می‌رود».

 


فواد حسین ۷۴ ساله و عضو حزب دموکرات کردستان عراق است و دکترای روابط بین الملل از دانشگاه هلند دارد؛ او از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۸ رئیس نهاد ریاست منطقه کردستان عراق بوده است و در سال ۲۰۱۹ به عنوان وزیر دارایی دولت «عادل عبدالمهدی» انتخاب شد.

 


حسین روز شنبه به عنوان وزیر امور خارجه عراق از پارلمان این کشور رای اعتماد گرفت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده