جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد

رسیدگی به اسناد جدید علیه منتخبان در کمیسیون تحقیق مجلس

رسیدگی به اسناد جدید علیه منتخبان در کمیسیون تحقیق مجلس عضو کمیسیون تحقیق مجلس گفت: در این کمیسیون به اسناد و مدارک جدیدی که شورای نگهبان در روند بررسی صلاحیت داوطلبان در ایام انتخابات به آن‌ها رسیدگی نکرده، بررسی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۵۴

احمد مرادی نماینده بندرعباس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتراض نمایندگان به اعتبار نامه سه منتخب گچساران، صومعه سرا و فریدنشهر گفت: روند بررسی اعتبار نامه این سه منتخب بدین صورت است که شعب رسیدگی کننده به اعتبار نامه آنها، از شورای نگهبان در خصوص مدارک ارائه شده از سوی معترضین استعلام می کند و سپس اعتبار نامه هر یک از این منتخبین را تائید یا رد می کند.

 

اخبار سیاسی- وی افزود: اگر شعبی که این سه اعتبار نامه مورد اعتراض واقع شده، در آن بررسی می شود بعد از استعلام از شورای نگهبان بر تأیید اعتبارنامه نظر داشته باشد، گزارش تأیید آن برای تصمیم‌گیری به صحن مجلس ارائه می‌شود اما اگر نظر شعبه بر رد اعتبارنامه باشد، از طریق هیأت رئیسه مجلس به کمیسیون تحقیق ارجاع خواهد شد تا پس از رسیدگی و ارائه گزارش، برای تصمیم‌گیری مجلس در دستور کار قرار گیرد.

 

این عضو کمیسیون تحقیق مجلس یازدهم با اشاره به تائید اعتبار نامه منتخب صومعه سرا و فریدونشهر در شعبه تصریح کرد: در حال حاضر فقط اعتبار نامه منتخب گچساران باقی مانده که در کمیسیون تحقیق فقط اسناد و مدارکی رسیدگی می شود که قبلا شورای نگهبان آنها را رسیدگی نکرده باشد.

 

مرادی تاکید کرد: کمیسیون تحقیق ابتدا از معترض یا معترضان جهت توضیح اعتراض و سپس از نماینده‌ای که اعتبارنامه‌اش مورد اعتراض قرار گرفته جهت دفاع دعوت به ‌عمل آورد و بعد از بررسی این موارد جلسه کمیسیون برگزار و در خصوص اعتبار نامه تصمیم گیری می شود.

 

وی با بیان اینکه کمیسیون تحقیق نظر تائید یا رد اعتبار نامه را به صحن مجلس ارائه می کند، افزود: در صحن مجلس تکلیف اعتبارنامه با رای نمایندگان مشخص می شود.

 

به گفته این نماینده مجلس، طبق آئین نامه داخلی مجلس ظرف 2 هفته تکلیف اعتبارنامه هایی که مورد اعتراض واقع شده باید در مجلس مشخص شود.

 

اعتبارنامه غلامرضا تاج گردون منتخب گچساران، سید کاظم دلخوش منتخب صومعه سرا و حسین محمدصالحی منتخب فریدن، فریدونشهر و چادگان مورد اعتراض نمایندگان قرار گرفت که به رغم تائید اعتبارنامه همه نمایندگان در صحن مجلس، اعتبار نامه این سه متخب تائید نشده است./ افکارنیوز

 

شعبه بررسی کننده اعتبار دلخوش و صالحی، این اعتبارنانه ها را تائید کرده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار