سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

هشدار مقتدی صدر به آمریکا

رهبر جریان «صدر» عراق درست چند روز مانده به آغاز گفت‌و‌گوی راهبردی عراق و آمریکا، خواستار خروج نیرو‌های آمریکایی از این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مقتدی الصدر» رهبر جریان «صدر» عراق، امروز (دوشنبه)، در حساب توئیتری خود خواستار خروج نیرو‌های آمریکایی از این کشور شد.

 

به گزارش وبگاه خبری «بغداد الیوم»، رهبر جریان الصدر با اشاره به حوادث اخیر آمریکا نوشت: «به نظر من ضرورت دارد که آمریکا روش خصمانه‌اش با مردم خود و مردم جهان را تغییر دهد و اینکه نیرو‌های اشغالگر خود را از تمام کشور‌ها و در رأس آن‌ها عراق خارج کند».

 

مقتدی الصدر در ادامه گفت که خروج نیرو‌ها باید به گونه‌ای باشد که وجهه و کرامت ملت‌ها را خدشه دار نکند.

 

الصدر همچنین گفت که آمریکا باید «از سلاح‌ها، قدرت و توسعه علمی که خداوند به این کشور ارزانی داشته برای نجات آنچه آن‌ها کشور‌های "جهان سوم" می‌نامند، گسترش صلح و دست‌یابی به راه‌حل‌هایی با نتایج سریع برای نجات جهان از مصیبت‌ها استفاده کند».

 

رهبر جریان صدر در پایان اظهاراتش با هشدار درباره حوادث اخیر آمریکا خطاب به این کشور گفت که باید اقرار کرد که تنها حاکم جهان خداوند است.

 

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنها چند روز دیگر گفت‌و‌گویی راهبردی میان عراق و آمریکا صورت خواهد گرفت.

 

منظور وی از توافق راهبردی، توافق سال ۲۰۰۹ است که منجر به همکاری‌های امنیتی و خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق شد./فارس

ارسال نظر