زمان واریز یارانه نقدی شب یلدا اعلام شد/ صفر تا صد کالابرگ و یارانه نقدی شب یلدا قیمت روز گوشت قرمز در ۱۹ آذر ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول روش وثیقه کردن دارایی‌ها از سیم‌کارت و یارانه تا طلا و سهام اعلام شد زمان ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۱۲ میلیون و ۷۶۷ هزار تومان شد، سکه ۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ تومان سهمیه بنزین این خودرو‌ها حذف نمی‌شود + جزئیات عرضه اولیه سهام نیان باتری خاوران با نماد بانیان تکلیف کارت سوخت مالکین چندخودرو چه می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۱۸ آذر ‍۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ سهمیه سوخت موتورسیکلت‌ها محفوظ است؛ تسهیلات برای فرسوده‌ها اصلاح قیمت بنزین و جزئیات سهمیه‌بندی/ بنزین سه نرخی از این تاریخ اجرایی میشود شرایط فروش اطلس S ویژه متقاضیان طرح عادی اعلام شد

ورود رسمی سپاه به صنعت خودروسازی

سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه تجربیات تحقیقاتی‌مان را به خودروسازان منتقل خواهیم کرد، گفت: شاید در بعضی از موارد نیاز به ورود فیزیکی ما نباشد و فقط تجربیات و اطلاعات خود را منتقل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل صنایع خودروسازی کشور با بیان اینکه دشمنان ما با برنامه، صنعت خودروسازی کشور را تحریم کردند و ما تبعات آن را در سال‌های ۹۷ و ۹۸ با دپوی خودرو‌های ناقص در پارکینگ‌ها مشاهده کردیم، اظهار داشت:، اما حرکت خوبی که در وزارت صمت و صنایع خودروسازی برای قطع وابستگی صورت گرفت موجب شد امروز این مشکل را نداریم اگرچه هنوز در بحث کیفی و خلق ایده و تبدیل آن به محصول در صنعت خودروسازی مشکلاتی داریم.

 

 سردار حاجی زاده با بیان این که هم افزایی و استفاده از داشته‌های یکدیگر موجب خدمت به تولید کشور می‌شود، گفت: در حوزه معدن تجهیزاتی داریم که در بخش اکتشاف کمک خواهد کرد ضمن این که در حوزه توانمندی‌های فضایی و عکس‌های ماهواره‌ای می‌توانیم به بخش معدن کمک کنیم به طور نمونه یکی از سازمان‌ها برای نقشه برداری محدوده‌ای معدنی، ۶ تا ۷ ماه زمان پیش بینی کرده بود که ما با استفاده از امکانات پروازی ۵ تا ۶ روز انجام دادیم.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: در حوزه خودرو اقداماتی انجام شده که رو به جلو بوده و اخیرا تصمیم گیری شد کمیته‌هایی مشترک تشکیل شود از این رو در حوزه خودرو تجربیات خود را در بخش تحقیقات منتقل خواهیم کرد ضمن این که در بحث افزایش کیفی، ارزان سازی، کاهش مصرف سوخت و بومی سازی قطعات باید اقدامات بیشتری صورت گیرد.

 

وی افزود: در حوزه الکتریک و الکترونیک مجموعه ما توانمند است و می‌تواند تجربیات خود را در رفع کاستی‌های موجود ارائه کند البته شاید در بعضی از موارد نیاز به ورود فیزیکی ما نباشد و فقط تجربیات و اطلاعات خود را منتقل کنیم.

 

سردار حاجی زاده گفت: اگر قطعه ساز، ​انحصاری شود این شروع فساد و اذیت کردن قطعه ساز خواهد بود ما در تجربه‌های دفاعی خود هیچ وقت کاری نکردیم که تامین کننده و سازنده انحصاری شود./ سپاه نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار